2k oled tavsiye Alienware AW2725DF vs GiGABYTE MO27Q28G

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
28000

Ekler

• 1000191597.webp
    1000191597.webp
    122.2 KB · Hit: 21
  • 1000191599.webp
    1000191599.webp
    110.7 KB · Hit: 21
GEN4 Panel ve Tandem olmasından ötürü Gigabyte daha iyi

2k ya biri 27k birisi 26k olan iki monitor arasında kaldım sizce hangisi mantıklı?

Ben alianware tercih ederdim

2k ya biri 27k birisi 26k olan iki monitor arasında kaldım sizce hangisi mantıklı?

nerdeyse değerleri aynı ama gigabyte yeni seri ve renk oranı inceleme fazla yok malasef.
gigabyte dahili haporler var dellde yok.
monitorlerde fan bulabiliyor onu araştır ona göre al :D
ben dell aldım fan mevcut ama çalıştığını bikere bile duymadım hatta konuyu görenekadar unutmuştum soğutma için kullanıyorlar modelden modele değişiyor dell den memnunum ama gigabyte üzmez sadece gigabyte garanti problem olabiliyor bildiğim kadar.
dell monitorde premium garanti var resmen.
dell gen3.
gigabyte gen4.
gigabyte woled.
dell qd-oled.
renk olarak qd-oled dağa iyi diye biliyorum.
woled burning olayı az diye 2sininde kendine göre avantajı ve dezavatajı var.
örnek Qd-oled metinde dağa keskin belirgin yazılar.

Son düzenleme:
MO27Q28G konudaki tüm modellerden bariz üstün.

Yeni nesil panel kullanıyor. Parlaklığı hepsinden yüksek. Renk gamutu hepsinden yüksek. Full + full faket neredeyse.

MO27Q28G konudaki tüm modellerden bariz üstün.

Yeni nesil panel kullanıyor. Parlaklığı hepsinden yüksek. Renk gamutu hepsinden yüksek. Full + full faket neredeyse.

Yalnız Dell olan QD oled gigabyte Woled. QD oled daha iyi gibi okudum da bu konuda yorumunuz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/monitor/en-u...3-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,693676883.html hocam bu model eğitim indirimi ile samsungun kendi sitesinde 16.800 e kadar düşüyor aceleniz yoksa eğitim indirimlerini bekleyin derim ben aldım kullanıyorum 3 aydır çok memnunum
Brom aylardır gelmiyor o indirim. Bekledim ben de onu

Son düzenleme:
Yalnız Dell plan QD oled gigabyte Woled. QD oled daha iyi gibi okudum da bu konuda yorumunuz var mı?

valla haklısın hocam çok nadir geliyor zaten çok hızlı tükeniyor bir ssd bir monitör alabildik şanslıyız :)

nerdeyse değerleri aynı ama gigabyte yeni seri ve renk oranı inceleme fazla yok malasef.
gigabyte dahili haporler var dellde yok.
monitorlerde fan bulabiliyor onu araştır ona göre al :D
ben dell aldım fan mevcut ama çalıştığını bikere bile duymadım hatta konuyu görenekadar unutmuştum soğutma için kullanıyorlar modelden modele değişiyor dell den memnunum ama gigabyte üzmez sadece gigabyte garanti problem olabiliyor bildiğim kadar.
dell monitorde premium garanti var resmen.
dell gen3.
gigabyte gen4.
gigabyte woled.
dell qd-oled.
renk olarak qd-oled dağa iyi diye biliyorum.
woled burning olayı az diye 2sininde kendine göre avantajı ve dezavatajı var.
örnek Qd-oled metinde dağa keskin belirgin yazılar.
Hocam peki Gen3 ve Gen4 olmasının çok farkı olur mu?

Yalnız Dell olan QD oled gigabyte Woled. QD oled daha iyi gibi okudum da bu konuda yorumunuz var mı?

Paylaştığım konuyu okuyun. 2k en iyi monitörler Tandem W-Oled panel kullananlar. Kendim QD oled kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.

Geri