Rx 9070xt furmark esnasında pc kapandı

ilpdgn

80+
Reaksiyon skoru
4
Asus Prime rx9070xt ekran kartı ile furmark test yaparken birden kapandı altıma sıçtım . Sizce sebebi ne olabilir ? (Bu arada ekran kartına 8pin den 6+2 ye ayrılan 2 tane kablo taktım onunla ilgili olma ihtimali var mıdır?)

Ben de pinleri dediğiniz şekilde taktım hocam bende sorun olmamıştı psunuz kaç w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus Prime rx9070xt ekran kartı ile furmark test yaparken birden kapandı altıma sıçtım . Sizce sebebi ne olabilir ? (Bu arada ekran kartına 8pin den 6+2 ye ayrılan 2 tane kablo taktım onunla ilgili olma ihtimali var mıdır?)
3 pin yerine de pin taktınız değil mi?

Ben de pinleri dediğiniz şekilde taktım hocam bende sorun olmamıştı psunuz kaç w

3 pin yerine de pin taktınız değil mi?
psu 850w ama bence kablo yüzünden acayip korktum gpu yanacak diye . 3 pinde dolu şuan ama 2 tanesi aynı kabloda birleşiyorlar

Alt tabloda ki gibi bağlantı yaptıysanız ve power supply yeterli güç veren kaliteli bir modelse sorun olmaması gerek.

c465c614e5151760a9103e67fc7be442.jpeg

En sağ fotoğraftaki gibi şuanda benimki ama kapandı birden furmark testinde Msi mgp a850g kullanıyorum . Ayrıca cs2 oynarken anormal fps dropları yiyorum.
Yeni kartlarda sorun yaşayan çok kullanıcı var, hem AMD hem de Nvidia cephesinde. Hangisi için hatırlamıyorum fakat bir üye temiz format ve Windows 10 ile çözüm bulmuştu yaşadığı sorunlara.

Yeni kartlarda sorun yaşayan çok kullanıcı var, hem AMD hem de Nvidia cephesinde. Hangisi için hatırlamıyorum fakat bir üye temiz format ve Windows 10 ile çözüm bulmuştu yaşadığı sorunlara.
çok tuhaf sıkıntıları var kartların anlamdım bir türlü tek 8 pin kablosu alıp karta takmayı deneyeceyim

Ben de en sağdaki gibi kullanıyorum oc yapmadıysanız yeterli olması gerekiyor aslında

Çözüm bulabildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum, 850w raijintek cratos psu var

Ağır oyunlarda da restart atıyor

Geri