PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Şimdi kehanetimin bilgiye dayandığını açıklıyorum. 10 gün önce taner hocayla YouTube üzerinden konuştuk bugüne tarih verdi bekle fp king sistem yapacağım dedi. Bugün de İncehesap 17. Yılı insta Story de resmi hesaptan taner hocanın resmi atıldı. Bunları bağlayarak kehanet dedim 😂🫡

Şimdi kehanetimin bilgiye dayandığını açıklıyorum. 10 gün önce taner hocayla YouTube üzerinden konuştuk bugüne tarih verdi bekle fp king sistem yapacağım dedi. Bugün de İncehesap 17. Yılı insta Story de resmi hesaptan taner hocanın resmi atıldı. Bunları bağlayarak kehanet dedim 😂🫡
Şu şekil bir anlaşma yapılmış olabilir. İyi analiz

Ekler

• Adsiz-tasarim-7.webp
    Adsiz-tasarim-7.webp
    84.3 KB · Hit: 135
Şu şekil bir anlaşma yapılmış olabilir. İyi analiz
Ne gelir acaba ya ihtiyacım yok da ekran kartını güncelleyeyim diyorum :D Eski sistemler gibi ekran kartı fiyatına gelirse ekran kartını alıp kasayı satarım :D

Ne gelir acaba ya ihtiyacım yok da ekran kartını güncelleyeyim diyorum :D Eski sistemler gibi ekran kartı fiyatına gelirse ekran kartını alıp kasayı satarım :D
Gelince bakarız. Umarım bu yıl DA imzalı sistemde gelir kasımda.

PC Hocası GOAT sistemleri hep Vatan Bilgisayar ile yapar ve Intel işlemci kullanır. Vatan Bilgisayar ne yapmış etmiş bakmak lazım burası kritik. Mesela en iyi yaptığı sistem buydu. Bu sistemin benzeri 24.999 TL. vb. olursa eğer piyasa yıkılır:

O tarz bir şey rakipsiz fiyata gelirse pc arayanlara ilaç olur valla
Arayan benim işte sırf bunu dedi diye 2 haftadır sistem almıyorum kasa ve monitör hariç tüm ekipmanları sıfırladım. Monitörü bu gece İncehesap iyi bir indirim yaparsa alırım kasa da hocayı bekleyecek

28k civarı bi bütçem var alabilirmiyim acaba ya
5060 ekran kartlı sistemler zaten 25 civarına bulunabiliyor
Ama kampanyaya özel 5060Ti getirip belki 7500F ile AM5 DDR5 bir sistemi 30'un altına verme potansiyelleri var gibi

5060 ekran kartlı sistemler zaten 25 civarına bulunabiliyor
Ama kampanyaya özel 5060Ti getirip belki 7500F ile AM5 DDR5 bir sistemi 30'un altına verme potansiyelleri var gibi
5060ti yerine daha ust model getirirler umarim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne zaman cikacak bilgi var mi

Geri