AMD kartlar hala bozuluyor mu?

zepline

80+
Reaksiyon skoru
3
eski zamanlarda (kartların güncel çıktığı zamanlar) 4 adet uzun süreli amd kart kullanma fırsatım oldu 4üde bozuldu bozulmadığı süreçte de hatalarla karşılaştım
-rx570
-rx 580
-5500xt
-5600xt
tekrardan sistem alıcam gözüme çarpan 1-2 sistem var fakat amd ekran kartlı.
AMD kartlar hala çöp mü?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
6000 serisi ve sonrası sorunlar yok denecek kadar azaldı

eski zamanlarda (kartların güncel çıktığı zamanlar) 4 adet uzun süreli amd kart kullanma fırsatım oldu 4üde bozuldu bozulmadığı süreçte de hatalarla karşılaştım
-rx570
-rx 580
-5500xt
-5600xt
AMD kartlar hala çöp mü?
Valla pek bir şey değişmemiş. Bozulma konusunu bilmiyorum ama 2016 da galiba R9 390 lı sistem kurmuştum. Güç, performans ve fiyat çok iyiydi ama yazılımsal sorunlar oluyordu ara ara. sonrasında 1050 ti lı laptop ve 4070 li sistem kullandım. sonra tekrar amdye 9070 xt ile döndüm yazılımsal çökmeler ara ara oluyor ama fiyat güç dengesini görünce göz yumuyorum.

pek bişey yok gibi nvidiadada ara ara sorun oluyor amdde de

-rx570
-rx 580
-5500xt
-5600xt
AMD kartlar hala çöp mü?
6000 serisinde sonra problemler çözüldü artık olan sorunlar öyle abartılacak düzeyde değil.

-rx570
-rx 580
-5500xt
-5600xt
AMD kartlar hala çöp mü?
en temizi 9000 serisi şu an ama bazen saçma sorunlar olabiliyor. Mesela ben 9070xt/5070ti sistem almak için araştırırken (temmuz ayı) 9000 serisinde unreal engine 4 ile yapılan oyunlarda RTX oyunca 5-10 saniyeye varan stutter oluyordu.

Şu ana kadar HD 4850, HD 7850, R9 280X, RX 580 2049SP, RX 580, RX 6600 XT, RX 6700, RX 6700 XT gibi bir sürü AMD ekran kartı kullandım ve hiçbiri ile sorun yaşamadım. AMD sorunlu DEĞİL.

-rx570
-rx 580
-5500xt
-5600xt
AMD kartlar hala çöp mü?
Benim fikrimsel olarak hepsi çöptür gidin yabancı forumlarda takılın azıcık a1 ingilizceniz yoksa yazabilirsiniz internete birçok şikayet eden kullanıcı var ve bu kartlar nvidiaya kıyasla durable değil bu yüzden tercih edilmiyor yıllardır nvidia kullanan birisi genelde hayatta amd ye dönmez o berbat sümük gibi teknolojilerinide kullanmaz gidin bakın hangi kartlar bozuluyor internette 100 tane amd kartı sorunu varsa nvidianın 10 tane vardır o da baya bi rare durum görsel kalite açısındanda nvidia solluyor paranız yoksa bana sormayın beni alakadar etmez

Eskiden devamlı "x ekran kartında sorun yaşıyorum" diye konu açarlardı. Şimdi artık çok nadir denk geliyoruz. Buradan bile çözüldüğünü varsa da çok nadir olduğunu söyleyebiliriz.

Benim fikrimsel olarak hepsi çöptür gidin yabancı forumlarda takılın azıcık a1 ingilizceniz yoksa yazabilirsiniz internete birçok şikayet eden kullanıcı var ve bu kartlar nvidiaya kıyasla durable değil bu yüzden tercih edilmiyor yıllardır nvidia kullanan birisi genelde hayatta amd ye dönmez o berbat sümük gibi teknolojilerinide kullanmaz gidin bakın hangi kartlar bozuluyor internette 100 tane amd kartı sorunu varsa nvidianın 10 tane vardır o da baya bi rare durum görsel kalite açısındanda nvidia solluyor paranız yoksa bana sormayın beni alakadar etmez
ekran kartı kullanmak telefon gibi değil , iphone den samsunga dönmüyorsun bu çok saçma bir bakış açısı iki kartın da bolca kusur oldu sorunu oldu mantıklı olan güncelde iyi neyse onu kullanmak güncelde amd yazılım konusunda daha iyi duruyor benim dedim diye değil araştırman yeterli.

-rx570
-rx 580
-5500xt
-5600xt
AMD kartlar hala çöp mü?
6000 serisi itibarı ile çok azaldı olanlar ise şans işi artık.. e zaten nvdia dada sorunlar olabiliyor gayet normal.

-rx570
-rx 580
-5500xt
-5600xt
AMD kartlar hala çöp mü?
Reisim RX 5600 XT alacak isen Sapphire Pulse öneririm 4 ay kullandım mükemmel bir kart , ayrıca kas gücü olarak RTX 3060 8gb performansı veriyor

Geri