APPLE SİPARİŞİM UPS KARGO TARAFINDAN TESLİM EDİLMEDİ

Reaksiyon skoru
1
21 Eylülde Apple üzerinden 170.000 Tl ödeyerek Macbook Pro sipariş verdim. 6 Ekimde kargoya çıktı ve 7 Ekimde bulunduğum şehre geldi olarak gözüküyo ama bugün 12 ekim hala dağıtıma çıkartmadılar kaç gündür şubede bekletiyolar internette biraz araştırdığımda ups kargo adına çok fazla şikayet var sence ne yapmalıyım sizin başınıza böyle bir durum geldimi?

sube cok uzak degilse elden al yada musteri hizmetlerini ara. Bazen subenin numarasi ikiyor bulabilirsen subeyi ara

21 Eylülde Apple üzerinden 170.000 Tl ödeyerek Macbook Pro sipariş verdim. 6 Ekimde kargoya çıktı ve 7 Ekimde bulunduğum şehre geldi olarak gözüküyo ama bugün 12 ekim hala dağıtıma çıkartmadılar kaç gündür şubede bekletiyolar internette biraz araştırdığımda ups kargo adına çok fazla şikayet var sence ne yapmalıyım sizin başınıza böyle bir durum geldimi?
kargo çalınmış , kaybolmuş olabilir peşine düşün acilen arayın soruşturun böyle bi durum varsa hemen gerekli yerlere başvurun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teknolojik aletlerin çalınma durumu olabiliyor özellikle fiyatı yüksek ise

sube cok uzak degilse elden al yada musteri hizmetlerini ara. Bazen subenin numarasi ikiyor bulabilirsen subeyi ara
Maalesef şube evime 2 saat uzaklıkta

kargo çalınmış , kaybolmuş olabilir peşine düşün acilen arayın soruşturun böyle bi durum varsa hemen gerekli yerlere başvurun

Öyle bir şey olmamıştır umarım yarın ilk işim müşteri hizmetlerini aramak

Dostum o kadar kolay degil bu isler. 180 bin tl lik laptop aldim internetten ve cok da guzel geldi bana.

Maalesef şube evime 2 saat uzaklıkta

Öyle bir şey olmamıştır umarım yarın ilk işim müşteri hizmetlerini aramak
Eger apple in kendi sitesinden aldiysan apple ile iletisime gec onlar firma ile iletiism kuruyor

Dostum o kadar kolay degil bu isler. 180 bin tl lik laptop aldim internetten ve cok da guzel geldi bana.

Eger apple in kendi sitesinden aldiysan apple ile iletisime gec onlar firma ile iletiism kuruyor
Teşekkürler

bu tür kargolar sigortalıdır merak etmeyin çalınma olasılığı düşük geliyor bana. bu kargolar orada birinin üzerine daima zimmetli oluyor diyelim böyle oldu, sigortalı olduğu için no problem

Yurtiçinde iş çıkış saati herkesin üzeri kontrol edilir. Her ürün aynı araçta gelmez. Bir araba gelir full telefon bilgisayar vs olur. UPS te de böyledir muhtmelen. Çalınmamistir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,210
Üyeler
187,012
Son üye
Kadir25K
Geri