Kocaman indirim bitti yazıyor769 TL vergi hariç ürün fiyatı gözüküyor bende
Kocaman indirim bitti yazıyor
Kocaman indirim bitti yazıyor
Malzeme kalitesi önemli spec den ziyade.Abartmayalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TR' de aynı speclere sahip mouselar satıldı bu ay içinde 666TL ve 600 TL'ye olması lazım
Tam yemek pişiriyordum.Her gün defalarca girerim şu foruma, bugün girmedim onda da yine bi' şey kaçırdık.![]()
Niyeyse bana hiç böyle kampanyalar gelmiyor. Hep yüksek fiyatlar çıkıyor sepette. Ben de bi' Aj159 almak isterdim o fiyatlara.Tam yemek pişiriyordum.
Ya yemek yanacaktı, ya fare alacaktım.
Yemeği pişirmeyi seçtim
Pişman mıyım? Hayır.
Çünkü Temucuğum sağolsun bissürü kampanya verdi bana 0 liraya, ütü,çelik bıçaklar,yolluklar,çantalar,cüzdanlar,çoraplar,traş makineleri,bluetooth hoparlör,i aldım. Bide 300 liraya darbeli matkap seti aldım. 100 liraya masaj cihazı ve tabancası aldım. Son olarak 160 liraya yerli ve milli faremiz aj159 pro aldım.
Daha sayamadığım çok şey var. Allah razı olsun Temu. Sloganın hakkını veriyorsun.
(Milyarder gibi harca)![]()
Wincredit ve claimcredit ikisini kombolayabilirseniz 2şer kere daha geliyor...Niyeyse bana hiç böyle kampanyalar gelmiyor. Hep yüksek fiyatlar çıkıyor sepette. Ben de bi' Aj159 almak isterdim o fiyatlara.
Bunun için tamamen sıfır yeni maille hesap mı açmak lazım?Wincredit ve claimcredit ikisini kombolayabilirseniz 2şer kere daha geliyor...
Kampanyaların dibini sıyırdım artık bişey vermiyorTamamen şans.
yönteminiz nedirWincredit ve claimcredit ikisini kombolayabilirseniz 2şer kere daha geliyor...
Kampanyaların dibini sıyırdım artık bişey vermiyorTamamen şans.
Şu çalışan taktiği düzgünce anlatabilicek biri varmı?o da bi taktikti ama kaldırıldı galiba uzun zamandır temudan alışveriş yapmıyordum unutmuşum o taktiği meselaa![]()