❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ199 Karbon Fiber Kablosuz Üç Modlu PAW3311 Sensörlü Mouse 162TL(+Vergi) 🔥(TEMU)

Her gün defalarca girerim şu foruma, bugün girmedim onda da yine bi' şey kaçırdık. :cry:
Tam yemek pişiriyordum. :D
Ya yemek yanacaktı, ya fare alacaktım.
Yemeği pişirmeyi seçtim :kekw:
Pişman mıyım? Hayır.

Çünkü Temucuğum sağolsun bissürü kampanya verdi bana 0 liraya, ütü,çelik bıçaklar,yolluklar,çantalar,cüzdanlar,çoraplar,traş makineleri,bluetooth hoparlör,i aldım. Bide 300 liraya darbeli matkap seti aldım. 100 liraya masaj cihazı ve tabancası aldım. Son olarak 160 liraya yerli ve milli faremiz aj159 pro aldım.
Daha sayamadığım çok şey var. Allah razı olsun Temu. Sloganın hakkını veriyorsun.
(Milyarder gibi harca) :kekw:

Tam yemek pişiriyordum. :D
Ya yemek yanacaktı, ya fare alacaktım.
Yemeği pişirmeyi seçtim :kekw:
Pişman mıyım? Hayır.

Çünkü Temucuğum sağolsun bissürü kampanya verdi bana 0 liraya, ütü,çelik bıçaklar,yolluklar,çantalar,cüzdanlar,çoraplar,traş makineleri,bluetooth hoparlör,i aldım. Bide 300 liraya darbeli matkap seti aldım. 100 liraya masaj cihazı ve tabancası aldım. Son olarak 160 liraya yerli ve milli faremiz aj159 pro aldım.
Daha sayamadığım çok şey var. Allah razı olsun Temu. Sloganın hakkını veriyorsun.
(Milyarder gibi harca) :kekw:
Niyeyse bana hiç böyle kampanyalar gelmiyor. Hep yüksek fiyatlar çıkıyor sepette. Ben de bi' Aj159 almak isterdim o fiyatlara.

Niyeyse bana hiç böyle kampanyalar gelmiyor. Hep yüksek fiyatlar çıkıyor sepette. Ben de bi' Aj159 almak isterdim o fiyatlara.
Wincredit ve claimcredit ikisini kombolayabilirseniz 2şer kere daha geliyor...
Kampanyaların dibini sıyırdım artık bişey vermiyor :D Tamamen şans.

Wincredit ve claimcredit ikisini kombolayabilirseniz 2şer kere daha geliyor...
Kampanyaların dibini sıyırdım artık bişey vermiyor :D Tamamen şans.
Bunun için tamamen sıfır yeni maille hesap mı açmak lazım?
Sonuçta ister istemez adres ve ödeme bilgilerim aynı olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,065
Üyeler
183,212
Son üye
Qluitwe
Geri