shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,798
Yatıyor herhalde görmedi

Yatıyor herhalde görmedi
Harbiden uyuyordumYatıyor herhalde görmedi![]()
sakin ol kart extreleri görüncü gözlerin açılırHarbiden uyuyordum
RX 9070 ile oled monitör dışında pek bir şey gelmemiş tekrar stok girişi başladı sanırım. Yeni gelenlerin bazılarının fiyatı hatalı çok yüksek duruyor bazıları alınabilir duruyor
Ben de var RX 9070 almazdım zaten aldığımın yarısını iptal edip millete bıraktım kisakin ol kart extreleri görüncü gözlerin açılırsen alma yeter millete bırak
2 ci pc düzdün belki ona alırsın dedimBen de var RX 9070 almazdım zaten aldığımın yarısını iptal edip millete bıraktım ki![]()
Ben gördümde almadım bilerek 5070 aldık zaten ahshahahYatıyor herhalde görmedi![]()
bugun monitor bol geldi 27 yoktu galiba takip etBen gördümde almadım bilerek 5070 aldık zaten ahshahah
Uygun 27” monitör atsalar yan ekranlım var y dıştık gibi olacakta
27” varda pahalı ben böyle pikseli kabul edilebilir uygun bir şey bakıyorum geçen düşen gigabyte’ı alamadım 3500’ebugun monitor bol geldi 27 yoktu galiba takip et![]()
2 Ekim de Corsair H115i Elite Capellix 280mm sıvı soğutma aldım 7 Ekim teslimattı 14 Ekime çektiler bakalım yarın ne olacakDepo ürününde 1 hafta teslimat süresi normal mi acaba? 11 Ekimde sipariş verdiğim ürün için tahmini teslimat 18 Ekim diyor. İlk depo siparişim olduğu için süreç nasıl işliyor habersizim.
2 Ekim de Corsair H115i Elite Capellix 280mm sıvı soğutma aldım 7 Ekim teslimattı 14 Ekime çektiler bakalım yarın ne olacak
Müşteri hizmetleri ürün tedarik sürecinde falan dedi
Sıfır mı yollayacaklar acaba![]()
2 Ekim de Corsair H115i Elite Capellix 280mm sıvı soğutma aldım 7 Ekim teslimattı 14 Ekime çektiler bakalım yarın ne olacak
Müşteri hizmetleri ürün tedarik sürecinde falan dedi
Sıfır mı yollayacaklar acaba![]()
Hiç bileşen almadım bu arada monitör kulaklık lazımdı onları çözmüş olduk2 ci pc düzdün belki ona alırsın dedim![]()
![]()