❌İndirim Bitti! 🔥A4Tech Mouse Pad (800x300x2mm) 150 TL + Kargo Bedava🔥

150 TL Olmasını Geç Kargo Bedava Trendyol Gibi Sitelerde 300 TL Üzeri Bedava Oluyor Genelde Minimum Bu Kargo Parasına Gelecek
Ben yedek olsun die bir tane daha aldım zaten.
Benim aldığım dönemde çok fazla çakması vardı bunun :)

İtopya nasıl bu rakama veriyor birde ücretsiz gönderiyor anlamak zor.
Tahminimce çok eski yıllarda belki yüklü stok yapmıştır.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
IMG_7229.webp
Wtf yani

Ben bunu kullandım dokusu berbattı, klasse öneririm bunun dokusu şey gibiydi, sırt çantaların askılığı oluyor ya delikli plastik, onunla dokumuşlar gibiydi.

İtopya bu fiyatlara günahını satmaz bence fiyatta yanlışlık olduğunu söyleyip iptal ederler kargo parasına ürün gondericeklerini sanmıyorum

İtopya bu fiyatlara günahını satmaz bence fiyatta yanlışlık olduğunu söyleyip iptal ederler kargo parasına ürün gondericeklerini sanmıyorum
Alan Var Bende Aldım Kargoya Verildi 2 Gün Öncede Paylaşıldı O Zaman Aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunu kullandım dokusu berbattı, klasse öneririm bunun dokusu şey gibiydi, sırt çantaların askılığı oluyor ya delikli plastik, onunla dokumuşlar gibiydi.
Olabilir Kullanıp Beğenende Var Bu Paraya Zaten bir şey Beklememek Lazım Yedek Olarak Kalsın Yeter

Kalınlık için laf edenler var, elimde farklı bir tane 3mm mouse pad var ve bu bile yeterli geliyor. 2mm çok saçma bir değer değil, fazlasıyla yeterli. Dikişli olması ayrı güzelliği. Kaldı ki gerçekten sağlam bir mouse pad, daha önce kullanmıştım. Şimdi siparişini tekrardan verdim.

Kalınlık için laf edenler var, elimde farklı bir tane 3mm mouse pad var ve bu bile yeterli geliyor. 2mm çok saçma bir değer değil, fazlasıyla yeterli. Dikişli olması ayrı güzelliği. Kaldı ki gerçekten sağlam bir mouse pad, daha önce kullanmıştım. Şimdi siparişini tekrardan verdim.
iyi etmişsin yedek olarak dursun köşede, döner parasına ömürlük mousepad

Taş gibi mousepad, alanlar güle güle kullansınlar. Masam çok küçük olmasa düşünmeden 2 tane alırdım. Eskiden kullanıp çok memnun kalmıştım, lakin dikkatli kullanılması gereken bir ürün. Su dökülmelerinde falan yapışkan kısmı masaya yapışıyor, bıçakla kazımak zorunda kaliyordum masayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,142
Üyeler
183,223
Son üye
yahya0101
Geri