Fare başka bir pc/lapota çalışıyor mu peki? Çalışıyor ise Komut İstemi'yi açın,Bios ekranında güncelleme yapacaktım mouse çalışmıyordu ben de o ekrandayken kabloyu çıkart-tak yaptım fakat mouse hiç çalışmamaya başladı ne yapabilirim? Başka mouse taktım çalışıyor ama kendi kullandığım mouse çalışmıyor?????
Akşam deneyeceğim ilgin için teşekkürlerFare başka bir pc/lapota çalışıyor mu peki? Çalışıyor ise Komut İstemi'yi açın,
set devmgr_show_nonpresent_devices=1
start devmgmt.msc
bunu yapıştırın enter'a basın.
Açılan aygıt Yöneticisinde > Görünüm > Gizli Aygıtları Göster seçin
Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicileri altında soluk renkte görünen tüm "USB Input Device" ve "HID-compliant mouse" girdilerini sağ tık ile Kaldırıp;
PC’yi yeniden başlat.
Çözülmezse USB kontrolcüyü sıfırlamak gerekebilir. BIOS'tayken tak çıkar yapmanız muhtemelen hata raporu yazdı ve Windows tanımıyor artık o fareyi. (Tamamen tahmin tabi) PC kapatıp güç kablosunu çıkartın. Açma tuşuna 10sn basılı tutun. Fareyi farklı bir porta takın. PC açın düzelme ihtimali var.
Maalesef olmadı ışık geliyor ama 1-2 sn çalışıp donuyor ama ışık yanması devam ediyorFare başka bir pc/lapota çalışıyor mu peki? Çalışıyor ise Komut İstemi'yi açın,
set devmgr_show_nonpresent_devices=1
start devmgmt.msc
bunu yapıştırın enter'a basın.
Açılan aygıt Yöneticisinde > Görünüm > Gizli Aygıtları Göster seçin
Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicileri altında soluk renkte görünen tüm "USB Input Device" ve "HID-compliant mouse" girdilerini sağ tık ile Kaldırıp;
PC’yi yeniden başlat.
Çözülmezse USB kontrolcüyü sıfırlamak gerekebilir. BIOS'tayken tak çıkar yapmanız muhtemelen hata raporu yazdı ve Windows tanımıyor artık o fareyi. (Tamamen tahmin tabi) PC kapatıp güç kablosunu çıkartın. Açma tuşuna 10sn basılı tutun. Fareyi farklı bir porta takın. PC açın düzelme ihtimali var.