PC Hocası TV bu akşam sistem çıkaracak. Benzer parçalar 34999TL'ye. 5060Tİ ve 7500F ikilisi düşünüyorsan .Bu sistemi acele ile indirimden siparis verdim ama soğutucu içime sinmedi ve sonradan 5 bin fazla verip 5070 e mi geçsem diye kararsız kaldım sizce değer mi fiyat 40,900 tl nasıl ona göre iptal edeceğim ?
Normalde öyle yapacaktım ama pesin fiyatına taksit yok burası dışındaHocam iptal et akşam pchocasının sistemini al 35 bin bununla aynı sistem
Peşin fiyatına taksit olayından dolayı vatan tercih sebebim maalesefPC Hocası TV bu akşam sistem çıkaracak. Benzer parçalar 34999TL'ye. 5060Tİ ve 7500F ikilisi düşünüyorsan .
tek çekim yaptıktan sonra faizle taksit yapılmıyor muNormalde öyle yapacaktım ama pesin fiyatına taksit yok burası dışında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peşin fiyatına taksit olayından dolayı vatan tercih sebebim maalesef
Hardcore oynayan biri değilim hikaye ağırlıklı oynuyorum 5070 benim için ciddi fark eder mi ? Arada ki 4-5 bandı veririm ama monitör vs de alacağım için mümkün olduğunca kısmak istiyorum.İptal et akşamki pc hocasının sistemini al. İncehesap'tan satıyor. Ya da 45'lere kadar bütçen varsa ara ara 5070'li sistemler 42'lere düşüyor özelleştirmeler ile 43-44 bandına istediğin bir kasa bulabilirsin. Biraz sıkı takip etmen lazım. Özellikle geceleri ve cuma günlerini.
Evet acele olunca araya kaynadı o birazişlemci soğutucusu kötü bence
tek çekim yaptıktan sonra faizle taksit yapılmıyor mu
5060ti 16gb kullanıyorum. Multiframe gen ile sorunsuz oyun keyfi yaşatıyor ama native high/ultra/rt on 60 fps'i sorunsuz yakalamak istiyorsan 5070 alsan daha iyi olur. 5060 ti da üzmez, yarı yolda bırakmaz. Sadece almışken 5070 almak daha ileriye dönük bir yatırım olur.Hardcore oynayan biri değilim hikaye ağırlıklı oynuyorum 5070 benim için ciddi fark eder mi ? Arada ki 4-5 bandı veririm ama monitör vs de alacağım için mümkün olduğunca kısmak istiyorum.
Evet acele olunca araya kaynadı o biraz
Alım esnasında da direk yapıyor ama fark alıyor 3 taksite 3 bin alıyor
Pahalı iptal etBu sistemi acele ile indirimden siparis verdim ama soğutucu içime sinmedi ve sonradan 5 bin fazla verip 5070 e mi geçsem diye kararsız kaldım sizce değer mi fiyat 40,900 tl nasıl ona göre iptal edeceğim ?
Herkes aynı nokta da birleştiği için iptal ettim5060ti 16gb kullanıyorum. Multiframe gen ile sorunsuz oyun keyfi yaşatıyor ama native high/ultra/rt on 60 fps'i sorunsuz yakalamak istiyorsan 5070 alsan daha iyi olur. 5060 ti da üzmez, yarı yolda bırakmaz. Sadece almışken 5070 almak daha ileriye dönük bir yatırım olur.
5070e geçilirBu sistemi acele ile indirimden siparis verdim ama soğutucu içime sinmedi ve sonradan 5 bin fazla verip 5070 e mi geçsem diye kararsız kaldım sizce değer mi fiyat 40,900 tl nasıl ona göre iptal edeceğim ?
Pahalı iptal et
Evet ama benim bonus kartım var maximum a başvurusu yaptım akşama yetişirse bakalım, 5070 alacağım zaten büyük ihtimalleHıcam işbanka 3 taksit görünüyo pc hocası sisteminde. Vatanda da 3 taksit değil mi zaten?
Hâla emin değilim benim gibi fazla fazla oynamayacak biri için ne kadar gerekli 5060ti ve 5070 farkı ama büyük ihtimalle 5070 olacak5070e geçilir
aradaki performans fark yüzdesi fiyat fark yüzdesinden fazla yani az verip çok performans alıyorsun
bir de b650 s2h kötü bir anakart