Ps5 Slim Yerine Pro Almaya Değer Mi?

Sillent hill f düz ps5 ve slimde 360pden res upscale yaparken ps5 proda 720pden upscale yapıyor

Daha keskin ve daha yüksek kalite demek. Ama sadece gpu bazlı oyunlarda. İşlemci bazlı olanlar aynı kalacak performans olarak.

Değer mi işi 4k tven varsa ve yüksek çözümürlğkteb yararlanmak isteyip istememene bağlı.

Sillent hill f düz ps5 ve slimde 360pden res upscale yaparken ps5 proda 720pden upscale yapıyor

Daha keskin ve daha yüksek kalite demek. Ama sadece gpu bazlı oyunlarda. İşlemci bazlı olanlar aynı kalacak performans olarak.

Değer mi işi 4k tven varsa ve yüksek çözümürlğkteb yararlanmak isteyip istememene bağlı.
1080p ve 2440p için düşünüyorum.

Pc yoksa pc al her türlü daha iyi.Varsa da düz ps al zaten pc var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps5 pro bana çok gereksiz geliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Hocam fc26 ve çıkınca gta6 alıcam 4kda oynamak istiyorum pro almak mantıklı olmaz mı ve sizce gta 6 4kda kaç fps verir ps5 pro

Hocam fc26 ve çıkınca gta6 alıcam 4kda oynamak istiyorum pro almak mantıklı olmaz mı ve sizce gta 6 4kda kaç fps verir ps5 pro
Suan için 30 fps veriyor. (Pro) Sony ekip yolladı rockstara optimize etmek konusunda
En azından hgf mod ekleser belki 45 60 aralığında oynatır ama suan için tek bilinen 30 fps oynatıyor ve sony bu durumdan rahatsız ki ekip yolladı.

Saf 4k oynatmayacak. Halandaha coğu oyun upscale edilerek kullanıma sunuluyor. Bu benim için büyük bir sorun değil ama full native deneyim isteyenler beğenmeyebilir.

En son cıkan aaa oyuna bakalım. Silent hill f performanslarına göz atalım

PS5 - Kalite Modu:

Çözünürlük ve Kare Hızı: Yükseltilmiş 2160p | 30fps

Temel Çözünürlük: Ortak 720p'den yükseltilmiş

Odak: En yüksek görüntü kalitesi.

PS5 - Performans Modu:

Çözünürlük ve Kare Hızı: Dinamik 1800p | 60fps

Temel Çözünürlük: 720p-360p'den (ortalama 480 360p) yükseltilmiş

Odak: En akıcı oynanış deneyimi.

PS5 Pro:

Çözünürlük ve Kare Hızı: Yükseltilmiş 2160p | 60fps

Temel Çözünürlük: Ortak 720p'den yükseltilmiş

Odak: Yüksek çözünürlük ve akıcı oynanışın birleşimi.

Ps5 coktan zorlanma aşamalarında zaten ağır oyunlarda. Ps5 pro daha mantıklı o yüzden gta6 için
Ps5 pro ve ps6

Kısa özet:
Sony ps5 pronun performansından memnun olmadığı için ekip yolladı. Suan bilinenler 30 fps oynatması ama ilerde ne olur bilinmez.

Ekler

• IMG-20250928-WA0057.webp
    IMG-20250928-WA0057.webp
    66 KB · Hit: 18
E hocam çok kötü değil mi ps5 ya pro da 60fps sunuyormuş 120 fps hangi oyunlara veriyor ki

TLOU 2 ve Spiderman de veriyordu Ps5 Pro 120 fps

Slim de yeterli. PS5 Pro da alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,142
Üyeler
183,223
Son üye
yahya0101
Geri