Yardım 5k ya kadar webcam önerileriniz.

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
Yayın için oda ışığında iyi performans gösteren webcam önerirseniz çok sevinirim.

2klık ve 5k lık ayrı ayrı önerilerinizide almak isterim

Stoklara geldiğinde öneririm:

Onun dışında bu bütçede fiyatının ederi - kaliteli webcam yok gibi bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışı webcam piyasasına hakim olmadığım için bir şey diyemeyeceğim, bakmak lazım.

Son düzenleme:
Stoklara geldiğinde öneririm:

Onun dışında bu bütçede fiyatının ederi - kaliteli webcam yok gibi bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışı webcam piyasasına hakim olmadığım için bir şey diyemeyeceğim, bakmak lazım.
Çok kötü bunun ışık ve yüz detayı performansı.

Çok kötü bunun ışık ve yüz detayı performansı.
Testlerde gayet iyi sonuç vermiş, fiyatına göre tabii ki. Bu bütçede düzgün 60FPS webcam bile yokken bu model 1080p'de 100FPS destekliyor. HDR, AI desteği mevcut.
Bu fiyata daha iyisini bulduysan paylaşabilirsin.

Testlerde gayet iyi sonuç vermiş, fiyatına göre tabii ki. Bu bütçede düzgün 60FPS webcam bile yokken bu model 1080p'de 100FPS destekliyor. HDR, AI desteği mevcut.
Elgato neo nasıl hocam

Elgato neo nasıl hocam
Auto focus özelliğinde ufak tefek sıkıntılar olsa da, özellikle manuel ayarlamalar yapıldığında görüntü kalitesi gayet güzel sonuç veriyor. Yazılım desteği de oldukça iyi. Şu anki piyasada fiyatına göre gayet tercih edilebilir seçenekler arasında.
Kutudan Type-C'den A'ya dönüştürücü çıkmıyormuş bu arada, onu da belirteyim.

Bu özelliklere sahip olması bir şey değiştirmiyor. Kağıt üstünde güzel ama sonuçta yayın yaparken 100fps olması önemli değil.

Webcamin amacı yüzü net göstermek değil mi? Ghosting yapmaması, pudralamaması lazım. Böyle bakarsak bu iş görmez
Ama fiyatına göre bakarsak evet dediğin gibi en iyi özellikler bunda

Bu özelliklere sahip olması bir şey değiştirmiyor. Kağıt üstünde güzel ama sonuçta yayın yaparken 100fps olması önemli değil.

Webcamin amacı yüzü net göstermek değil mi? Ghosting yapmaması, pudralamaması lazım. Böyle bakarsak bu iş görmez
Ama fiyatına göre bakarsak evet dediğin gibi en iyi özellikler bunda
Bu bütçede daha iyi görüntü kalitesine sahip olan modeli yaz o zaman.
60FPS desteği olması yayınlar için gayet önem taşıyor. Bu bütçede daha iyi görüntü veren 60FPS webcam şu anda yok. Yazılım desteği de güzel. Ayarlamalarla fiyatına göre iyi sonuç veriyor.

Test videolarında dediğin sorunlar yaşanmıyor bu arada, değilse de ben göremiyorum.

Son düzenleme:
Bu bütçede daha iyi görüntü kalitesine sahip olan modeli yaz o zaman.
60FPS desteği olması yayınlar için gayet de önem taşıyor. Bu bütçede daha iyi görüntü veren 60FPS webcam şu anda yok, direkt yok. Yazılım desteği de gayet güzel. Ayarlamalarla fiyatına göre gayet iyi sonuç veriyor.

Test videolarında dediğin sorunlar da yaşanmıyor bu arada, değilse de ben göremiyorum.
Evet videoyu inceledim. Daha önceden izlediğim 2 test videosu ile alakası yok. Hangisi doğru bilemem kullanmadığımdan ama böyleyse gayet iyi.

İlk çıktığı zaman gibi değil

Son düzenleme:
Evet videoyu inceledim. Daha önceden izlediğim 2 test videosu ile alakası yok. Hangisi doğru bilemem kullanmadığımdan ama böyleyse gayet iyi.

İlk çıktığı zaman gibi değil
Doğrudur, evet. Testi yapanın ışık kurulumu kötüdür, ayarlama yapmamıştır vesaire. İlk çıktığında sürücülerde problem de olabiliyor, benim webcam'de olmuştu.
Elgato Neo biraz daha iyi bu Obsbot'tan. Arkadaş baksın hangisi içine sinerse.

Doğrudur, evet. Testi yapanın ışık kurulumu kötüdür, ayarlama yapmamıştır vesaire. İlk çıktığında sürücülerde problem de olabiliyor, benim webcam'de olmuştu.
Elgato Neo biraz daha iyi bu Obsbot'tan. Arkadaş baksın hangisi içine sinerse.
Sağolun hocam. Elgato neoda gözüm var ancak 2000 - 3000 arasında da öneriniz varsa o da çok iyi olur

Yayın için oda ışığında iyi performans gösteren webcam önerirseniz çok sevinirim.

2klık ve 5k lık ayrı ayrı önerilerinizide almak isterim
Hocam 10kdan aşşağı kaliteli Webcam çok az var yani bende o yüzden aksiyon kamerası almaya karar verdim hem motorsiklet sürüşlerimde kullanıyorum hemde Webcam olarak kullanabiliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,459
Üyeler
183,122
Son üye
nlc1
Geri