Çok kötü bunun ışık ve yüz detayı performansı.Stoklara geldiğinde öneririm:
![]()
OBSBOT Meet SE Webcam
Webcam ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Onun dışında bu bütçede fiyatının ederi - kaliteli webcam yok gibi bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yurt dışı webcam piyasasına hakim olmadığım için bir şey diyemeyeceğim, bakmak lazım.
Testlerde gayet iyi sonuç vermiş, fiyatına göre tabii ki. Bu bütçede düzgün 60FPS webcam bile yokken bu model 1080p'de 100FPS destekliyor. HDR, AI desteği mevcut.Çok kötü bunun ışık ve yüz detayı performansı.
Elgato neo nasıl hocamTestlerde gayet iyi sonuç vermiş, fiyatına göre tabii ki. Bu bütçede düzgün 60FPS webcam bile yokken bu model 1080p'de 100FPS destekliyor. HDR, AI desteği mevcut.
Bu fiyata daha iyisini bulduysan paylaşabilirsin.
Auto focus özelliğinde ufak tefek sıkıntılar olsa da, özellikle manuel ayarlamalar yapıldığında görüntü kalitesi gayet güzel sonuç veriyor. Yazılım desteği de oldukça iyi. Şu anki piyasada fiyatına göre gayet tercih edilebilir seçenekler arasında.Elgato neo nasıl hocam
Bu özelliklere sahip olması bir şey değiştirmiyor. Kağıt üstünde güzel ama sonuçta yayın yaparken 100fps olması önemli değil.Testlerde gayet iyi sonuç vermiş, fiyatına göre tabii ki. Bu bütçede düzgün 60FPS webcam bile yokken bu model 1080p'de 100FPS destekliyor. HDR, AI desteği mevcut.
Bu fiyata daha iyisini bulduysan paylaşabilirsin.
Bu bütçede daha iyi görüntü kalitesine sahip olan modeli yaz o zaman.Bu özelliklere sahip olması bir şey değiştirmiyor. Kağıt üstünde güzel ama sonuçta yayın yaparken 100fps olması önemli değil.
Webcamin amacı yüzü net göstermek değil mi? Ghosting yapmaması, pudralamaması lazım. Böyle bakarsak bu iş görmez
Ama fiyatına göre bakarsak evet dediğin gibi en iyi özellikler bunda
Evet videoyu inceledim. Daha önceden izlediğim 2 test videosu ile alakası yok. Hangisi doğru bilemem kullanmadığımdan ama böyleyse gayet iyi.Bu bütçede daha iyi görüntü kalitesine sahip olan modeli yaz o zaman.
60FPS desteği olması yayınlar için gayet de önem taşıyor. Bu bütçede daha iyi görüntü veren 60FPS webcam şu anda yok, direkt yok. Yazılım desteği de gayet güzel. Ayarlamalarla fiyatına göre gayet iyi sonuç veriyor.
Test videolarında dediğin sorunlar da yaşanmıyor bu arada, değilse de ben göremiyorum.
Doğrudur, evet. Testi yapanın ışık kurulumu kötüdür, ayarlama yapmamıştır vesaire. İlk çıktığında sürücülerde problem de olabiliyor, benim webcam'de olmuştu.Evet videoyu inceledim. Daha önceden izlediğim 2 test videosu ile alakası yok. Hangisi doğru bilemem kullanmadığımdan ama böyleyse gayet iyi.
İlk çıktığı zaman gibi değil
Sağolun hocam. Elgato neoda gözüm var ancak 2000 - 3000 arasında da öneriniz varsa o da çok iyi olurDoğrudur, evet. Testi yapanın ışık kurulumu kötüdür, ayarlama yapmamıştır vesaire. İlk çıktığında sürücülerde problem de olabiliyor, benim webcam'de olmuştu.
Elgato Neo biraz daha iyi bu Obsbot'tan. Arkadaş baksın hangisi içine sinerse.
Hocam 10kdan aşşağı kaliteli Webcam çok az var yani bende o yüzden aksiyon kamerası almaya karar verdim hem motorsiklet sürüşlerimde kullanıyorum hemde Webcam olarak kullanabiliyorumYayın için oda ışığında iyi performans gösteren webcam önerirseniz çok sevinirim.
2klık ve 5k lık ayrı ayrı önerilerinizide almak isterim