❌İndirim Bitti! Adidas Duramo Speed M 931₺ !

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Numara sadece 42.
Genelde adidas kalıpları biraz dar oluyor.
Muhtemelen 41 - 41.5 giyene tam olur diye düşünüyorum.

Screenshot_20251015_225451_Amazon Shopping(1).webp

44 numara olsa birkezde geçen yine düşmüştü

Kalıbı darmış ya 41,5 giyiyorum newbalance da felan ama 42 olmaz muhtemelen 1 numara büyük alın yazmış herkes

44 numara olsa birkezde geçen yine düşmüştü
Ayağın kaç santim (çorapla topuktan başparmağa kadar?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalıbı darmış ya 41,5 giyiyorum newbalance da felan ama 42 olmaz muhtemelen 1 numara büyük alın yazmış herkes
Ayağının ebatını ölç.
İnce normal bi çorap giy.
Kağıdı yere koy üstüne bas.
Ayağının tamamının etrafını çiz.
Kağıttaki ayağı topuktan başparmağa kadar ölç. Buna göre numaranın olup olmayacağı hakkında bilgin olur.

Almayın bunu almayın ben almistim iade ettim cakma ayakkabıdan hallice ayakkabı yapmislar corap bildigin. Ayagina giyince icinden corabini görebiliyosun o kadar ince

Ayağın kaç santim (çorapla topuktan başparmağa kadar?)

Ayağının ebatını ölç.
İnce normal bi çorap giy.
Kağıdı yere koy üstüne bas.
Ayağının tamamının etrafını çiz.
Kağıttaki ayağı topuktan başparmağa kadar ölç. Buna göre numaranın olup olmayacağı hakkında bilgin olur.
Aldım hocam ya en kötü iade ederim bir şey olmaz. Teşekkür ederim

İndirim bitti,

Almayın bunu almayın ben almistim iade ettim cakma ayakkabıdan hallice ayakkabı yapmislar corap bildigin. Ayagina giyince icinden corabini görebiliyosun o kadar ince
Hocam yürüyüş ve koşu ayakkabıların çoğu böyle oluyor. Öyle olmasının sebebi ayağın rahat hava alabilmesi.

indirim bitti mi 2300 tl olarak gözüküyor
Evet.

İndirim bitti,

Hocam yürüyüş ve koşu ayakkabıların çoğu böyle oluyor. Öyle olmasının sebebi ayağın rahat hava alabilmesi.

Evet.
Ya kardeşim spor ayakkabısı nedir biliyoruz. Bu kadar da ince olmaz. Kaliteli olanlar da hava alıyor onların dışı niye çorap kadar ince değil. Yapma gözünü seveyim ya.

Ya kardeşim spor ayakkabısı nedir biliyoruz. Bu kadar da ince olmaz. Kaliteli olanlar da hava alıyor onların dışı niye çorap kadar ince değil. Yapma gözünü seveyim ya.
Hocam. Tam anlamadınız sanırım. Şimdi şöyle söyleyeyim. Mevsime göre ayakkabılar var. Kimisini yazın giyerseniz ayağınız pişer. Kimisi vardır çok havadardır, kışın giyerseniz üşürsünüz. Sizin ihtiyacınıza runfalcon 5, alpharesponse, duramo sl2 m belki biraz daha uygun olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri