valla bende nova 7 kullanıyorum tek kol olduğundan biraz daha konforlu 2200 e aldım geçenlerde padleri yıkadım devam tavsiyem mik kötü ama corsair hs 55 alabilirsin neden inceleme paylaştım ztn bulur atarım kanka ses ayarı kurcalamazsan ortalamanın bir tık üstü ses kastırıyor ve fiyat 2500 tl kablosuz tam fiyat performans ürünü ama mikrofonu idare etmen lazım yada çinden ucuz bir şeyler al bende fifine nın markasız hali var bom arm lı 750 ye aldım temudan beyaz sende alabilirsin hyperx quadcast ten sonra aldım performansı baya baya yakın hatta aynı denecek seviyede hs55 ile de oyun oynuyorsan çokta abartılı üzmez yaniVar mıdır hocam şölye beyaz, kablosuz ve konforlu öneriniz. Tabi ki ses seviyesi de önemli, oynadığım oyunları belirttim. Çok fazla para vermek istemiyorum açıkcası fikrimi değiştirdim. Hadi taş çatlasın 3.000 TL olabilir.
Var mıdır hocam şölye beyaz, kablosuz ve konforlu öneriniz. Tabi ki ses seviyesi de önemli, oynadığım oyunları belirttim. Çok fazla para vermek istemiyorum açıkcası fikrimi değiştirdim. Hadi taş çatlasın 3.000 TL olabilir.
bir kötü yanı da deri pad terletiyor yazın ama kulağı sarıyor konforlu ne ağrı yapar ne bir şey nova 7 kullanıyorum dedim ama konfor kötü performansı iyi hs55 kumaş pad olsa almazdım yeni kulaklık şarj da çok sağlam gidiyor corsair inVar mıdır hocam şölye beyaz, kablosuz ve konforlu öneriniz. Tabi ki ses seviyesi de önemli, oynadığım oyunları belirttim. Çok fazla para vermek istemiyorum açıkcası fikrimi değiştirdim. Hadi taş çatlasın 3.000 TL olabilir.
Wireless kulaklıklar kendi içinde ses kartı barındırıyor zaten o yüzden taktığın cihazın pek bir önemi yok.Bende kulaklık arıyorum da Warzone ve apex tarzı oyunlarda adamların hangi katta olduğunu, bomba çektiğini yada çatının tam olarak neresinde olduğunu yakınlık ve uzaklığını net bir şekilde hissediyor musunuz? Ben laptop ile kullanacağım sizde ses kartı ile mi kullanıyorsunuz yoksa dahili ses sürücüsü ile mi
1-2k için kaliteden ödün verme derim. Havit vs. hiç bakma bile.Acaba daha uygun yollu bi kulaklık bulabilir miyiz? Havit'in felan kulaklıkları var 1.000-2.000 TL aralığında.
Hocam Steelseries'e bi şans daha vermenizi öneririm ben daha önce mouslarını kullanmıştım fakat hiç memnun kalmamıştım şansa elime nova 7 geçti baya bi önyargılıydım haliyle ama yazılımı baya bi kafamı karıştırmıştı fakat çözdüğüm zaman aklıma bile gelmeyecek özeliklerin olduğunu fark ettim, daha sonra hyperx kullandım ve hyperx kadar kötü yazılım görmedim emin olun en basitinden şunu söyliyim binlerce liraya sattıkları mikrofonlarının yazılımında gürültü engelleme yok sadece ses açma ve kapama bu kadar, tasarımını beğenmemişsiniz haklısınız o sizin zevkiniz fakat kaliteli ve yüksek ses konusunda takıntılı olan ben bile beğendim, demek istediğim bir şans daha verebilirsiniz bence.Selamün aleyküm, hayırlı geceler. Forumdan öneri üzerine Steelseries Nova 5 satın almıştım fakat kafama uymadı. Kafamın üst tarafını ağrıttı ve ciddi konfor eksikliği yaşattı. Özellikle konfor açısından mükemmel bir kulaklığa ihtiyacım var. Oynadığım oyunlar Cs2 ve Battlefield 6.
Steelseries'in yazılımından ses ayarını yaparken de çok zorlandım ve muhtemelen ses ayarını düzgün yapamadığımdan ses kasma performansını da beğenmedim. Tasarımını da pek beğendiğimi söyleyemem. Bunları da belirtmek istedim.
Bütçem 6.000 TL ama daha alt fiyattan öneriler de olur.
Bakayım hocam. Teşekkür ediyorum.valla bende nova 7 kullanıyorum tek kol olduğundan biraz daha konforlu 2200 e aldım geçenlerde padleri yıkadım devam tavsiyem mik kötü ama corsair hs 55 alabilirsin neden inceleme paylaştım ztn bulur atarım kanka ses ayarı kurcalamazsan ortalamanın bir tık üstü ses kastırıyor ve fiyat 2500 tl kablosuz tam fiyat performans ürünü ama mikrofonu idare etmen lazım yada çinden ucuz bir şeyler al bende fifine nın markasız hali var bom arm lı 750 ye aldım temudan beyaz sende alabilirsin hyperx quadcast ten sonra aldım performansı baya baya yakın hatta aynı denecek seviyede hs55 ile de oyun oynuyorsan çokta abartılı üzmez yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostlar selam direkt dalıyorum konuya;
MALZEME KALİTESİ ve ERGONOMİ;
1- Ürünü ilk ele aldığımda doğruyu söylemek gerekirse çok ABS plastik hissettim ya dostum ne anlatıyorsun derseniz 3 senelik Cloud2 kulaklığımın hissiyatını alamadım Cloud2 nin malzeme kalitesi daha iyi hissettiriyor dokununca (Not eski kulaklığım Kingston üretimidir yeni model C2 hissiyatı Corsair den bence kötü) ama genel anlamda karşılaştırma yapmadığımı varsayarsam hissiyat iyi sağlamlık hissi veriyor.
2- Ürünün genel anlamda yapısı güzel bu yan kıvırma konusu mola verdiğimizde işe yarar ama...
- Volkan:/
- Cevaplar: 12
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
bir kötü yanı da deri pad terletiyor yazın ama kulağı sarıyor konforlu ne ağrı yapar ne bir şey nova 7 kullanıyorum dedim ama konfor kötü performansı iyi hs55 kumaş pad olsa almazdım yeni kulaklık şarj da çok sağlam gidiyor corsair in
Valla şuan da Gamepower Fujin kullanıyorum ve gerçekten harikaWireless kulaklıklar kendi içinde ses kartı barındırıyor zaten o yüzden taktığın cihazın pek bir önemi yok.
Warzone ve Apex oynamıyorum ama CS ve BF oyunlarında duyamadığım için öldüğüm an çok nadirdir. O da kendi focusum veya info sebebiyle falandır.
1-2k için kaliteden ödün verme derim. Havit vs. hiç bakma bile.
Hocam şans vereyim de Nova 5 kafama uymadı, kafamı resmen ağrıttı acıttı. 2 gün denedim. Birinci gün problemi kendim de aradım, ikinci gün direk kutusuna koyup iade ettimHocam Steelseries'e bi şans daha vermenizi öneririm ben daha önce mouslarını kullanmıştım fakat hiç memnun kalmamıştım şansa elime nova 7 geçti baya bi önyargılıydım haliyle ama yazılımı baya bi kafamı karıştırmıştı fakat çözdüğüm zaman aklıma bile gelmeyecek özeliklerin olduğunu fark ettim, daha sonra hyperx kullandım ve hyperx kadar kötü yazılım görmedim emin olun en basitinden şunu söyliyim binlerce liraya sattıkları mikrofonlarının yazılımında gürültü engelleme yok sadece ses açma ve kapama bu kadar, tasarımını beğenmemişsiniz haklısınız o sizin zevkiniz fakat kaliteli ve yüksek ses konusunda takıntılı olan ben bile beğendim, demek istediğim bir şans daha verebilirsiniz bence.
nova 7 de aynı kanka farkı yokBakayım hocam. Teşekkür ediyorum.
Valla şuan da Gamepower Fujin kullanıyorum ve gerçekten harikayani yeterli. Bf'de herhangi bir sorun da yaşatmadı ses kasma konusunda. Bu nedenle 6-7.000 TL'lere çıkmama kararı aldım hocam. Önümüzde ki ay ekran kartı almam gerekiyor. Biraz bütçe mi dara sokmamam lazım.
Hocam şans vereyim de Nova 5 kafama uymadı, kafamı resmen ağrıttı acıttı. 2 gün denedim. Birinci gün problemi kendim de aradım, ikinci gün direk kutusuna koyup iade ettim. Nova 7 ise o bütçelere çıkmaktan vazgeçtiğim için hiç düşünmüyeceğim, teşekkürler.
Senin kulaklığı hiç beğenemedim yavnova 7 de aynı kanka farkı yokbir süre sonra ağrıtıyor
Senin kulaklık aklımda da bana bide hoparlör önerseniz 1-2 bin TL'yenova 7 de aynı kanka farkı yokbir süre sonra ağrıtıyor
O 750 liralik, boom arm'la gelen mikrofonun linkini atar mısın?valla bende nova 7 kullanıyorum tek kol olduğundan biraz daha konforlu 2200 e aldım geçenlerde padleri yıkadım devam tavsiyem mik kötü ama corsair hs 55 alabilirsin neden inceleme paylaştım ztn bulur atarım kanka ses ayarı kurcalamazsan ortalamanın bir tık üstü ses kastırıyor ve fiyat 2500 tl kablosuz tam fiyat performans ürünü ama mikrofonu idare etmen lazım yada çinden ucuz bir şeyler al bende fifine nın markasız hali var bom arm lı 750 ye aldım temudan beyaz sende alabilirsin hyperx quadcast ten sonra aldım performansı baya baya yakın hatta aynı denecek seviyede hs55 ile de oyun oynuyorsan çokta abartılı üzmez yani
Dostlar selam direkt dalıyorum konuya;
MALZEME KALİTESİ ve ERGONOMİ;
1- Ürünü ilk ele aldığımda doğruyu söylemek gerekirse çok ABS plastik hissettim ya dostum ne anlatıyorsun derseniz 3 senelik Cloud2 kulaklığımın hissiyatını alamadım Cloud2 nin malzeme kalitesi daha iyi hissettiriyor dokununca (Not eski kulaklığım Kingston üretimidir yeni model C2 hissiyatı Corsair den bence kötü) ama genel anlamda karşılaştırma yapmadığımı varsayarsam hissiyat iyi sağlamlık hissi veriyor.
2- Ürünün genel anlamda yapısı güzel bu yan kıvırma konusu mola verdiğimizde işe yarar ama...
- Volkan:/
- Cevaplar: 12
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
bir kötü yanı da deri pad terletiyor yazın ama kulağı sarıyor konforlu ne ağrı yapar ne bir şey nova 7 kullanıyorum dedim ama konfor kötü performansı iyi hs55 kumaş pad olsa almazdım yeni kulaklık şarj da çok sağlam gidiyor corsair in
Rahat ve ses seviyesi iyi -15db de kullanıyorumBende ss nova pro almayı düşünüyorum ama iyi bir indirim gelirse diye bekliyorum. Zamanında ss 7+ kullandım ama pek memnun kalmadım kafa ağrısı ve ses azlığı muzdarip olduğum konulardı. Corsair hs80 max alacağım ama 5 6k civarı olan piyasası şimdi 9 10k lara çıkmış onu alacağıma ss nova pro alırım diyorum şayet 6k ya falan hs80 max bulursam onu düşünüyorum ya da 9 10k ya ss nova pro kullanıcılar yorum yaparsa çok sevinirim bende
Ss nova pro mu reisRahat ve ses seviyesi iyi -15db de kullanıyorum
Pedlerin deri olması dışı sorun yok