🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben IPS'de kullandım öyle uçuk ya oha denecek bir fark yok
OLED ve IPS arasında nasıl uçuk fark var VA ile IPS arasında bu uçuk fark yok
Bence var ama panelden panele değişiyor. Bazı VA paneller çok kötü TN bile daha iyi duruyor

Çoğu bilindik markada o kadar kötü VA panel yok
Var hocam bizzat çoğunu kullandım va panel giriş modelse görüntü gerçekten iyi olmuyor siyah beyazlarda aşırı ghosting oluyor. Va panel çok iyi fiyatsa alınmalı bir de fiyat farkları artık az bu yüzden IPS daha mantıklı geliyor. Üst model Va panel ise IPS'ten pek farkı olmuyor (örneğin Samsung Odyssey G9 G95C LS49CG954EUXUF 49'' 1ms 240Hz Qhd)

Var hocam bizzat çoğunu kullandım va panel giriş modelse görüntü gerçekten iyi olmuyor siyah beyazlarda aşırı ghosting oluyor. Va panel çok iyi fiyatsa alınmalı bir de fiyat farkları artık az bu yüzden IPS daha mantıklı geliyor. Üst model Va panel ise IPS'ten pek farkı olmuyor (örneğin Samsung Odyssey G9 G95C LS49CG954EUXUF 49'' 1ms 240Hz Qhd)
Yeni olanların çoğunda yok
Mesela benim de şu an kullandığım Koorui'nin görüntüsü ana monitörüm va'dan daha kötü gösteriyor

viper v3 pro'yu iade eden buradan biri mi acaba , ben aldım az önce bakalım nasıl çıkacak durumu dav3 pro elime oturmadı bu oturur umarım.

Razer BASILISK V3 X Hyperspeed aldım 1500 e geldi sizce değer mi v3 proda varda büyük mouse kullanıyordum eskiden daha rahat gibiydi tadına bakayım dedim

Ekler

• IMG_8171.webp
    IMG_8171.webp
    562.4 KB · Hit: 63
  • IMG_8170.webp
    IMG_8170.webp
    656.9 KB · Hit: 64
  • IMG_8169.webp
    IMG_8169.webp
    788.7 KB · Hit: 61
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR