🔥İndirim STRONG 55 inc 140cm QLED 4K Ultra HD Google TV 11.625 TL !!

Evet o yorumu gülerek okuyup geçtim 😀 bir sürü Android TV box kullandım. Bi okadar da Android 4k TV kullandım. Aida 64 donanım özelliklerini gösteren uygulamayi isterseniz 8K TV açın yine orada 1920 1080 gösteriyor. Bütün aldığım 4K TV ve TV boxlarda hep 1920 1080 göstermiştir. O uygulamanın açarken kendi çözünürlüğü yahu. Bu cahil insanda her yere bunu yazmış bilip bilmeden. Sizde sazan gibi atlayıp hemen inandiniz.
hocam bende philips android tv var, aida 64 çözünürlüğü 3840x2160 gösteriyor.

Alan kişilerden biri yoruma 1080p olduğunu yazmış benzer yorum YouTube yorumlarındada var kararsız kaldım alasım geldide lazım olur diye 1080p bilemedim.

Alan kişilerden biri yoruma 1080p olduğunu yazmış benzer yorum YouTube yorumlarındada var kararsız kaldım alasım geldide lazım olur diye 1080p bilemedim.
Bende şuan o durumdayım gecenin 2'sinde çekicektim vallaha zor tuttum. İnternette de kanıt yok bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yerde de Aida64 Cpu info gibi programlar kendi çalıştıkları çözünürlükleri gösterir diyorlar ama bilemiyorum.

Yani şu tv 4k olsa ne olur 1080p olsa ne olur. Bu fiyata tv bulmuşsun ihtiyacın var ise al geç. 4k olunca görüntü kalitesinin iyi olacağının bir kesinliği yok.

PS5 için almayı düşünüyorum ama şu 4k olayı ve 60hz olayı biraz tatsız kalıyor.

Bir satıcı olarak söylüyorum Philips Samsungdan ve tcl premium tv modellerinden şaşmayın diğer ürünlerde parça kalitesi inanılmaz düştü.

4K da 55" yeterlidir evinin ve koltuk ile mesafeni bilmiyorum tabii ki. Bütcende buna dahil

Samsung Lg Philips Tcl modellerinin QLED modellerine bakabilirsin. Oyun için görüntü teknolojilerini barındıran modeller de daha iyi olacaktır. Spesifik bir model şuan için bilmiyorum hocam.

4K da 55" yeterlidir evinin ve koltuk ile mesafeni bilmiyorum tabii ki. Bütcende buna dahil

Samsung Lg Philips Tcl modellerinin QLED modellerine bakabilirsin. Oyun için görüntü teknolojilerini barındıran modeller de daha iyi olacaktır. Spesifik bir model şuan için bilmiyorum hocam.
İşte hocam fiyat konusunda beni üzmemesi lazım.

Evet o yorumu gülerek okuyup geçtim 😀 bir sürü Android TV box kullandım. Bi okadar da Android 4k TV kullandım. Aida 64 donanım özelliklerini gösteren uygulamayi isterseniz 8K TV açın yine orada 1920 1080 gösteriyor. Bütün aldığım 4K TV ve TV boxlarda hep 1920 1080 göstermiştir. O uygulamanın açarken kendi çözünürlüğü yahu. Bu cahil insanda her yere bunu yazmış bilip bilmeden. Sizde sazan gibi atlayıp hemen inandiniz.
Hocam geldi mi?

İnternette gezinirken tesadüfen postu gördüm ve yaklaşık 2 yılı aşkın süredir kullandığım cihaz hakkında bazı yanlış bilinen yorumları görünce üye olup cihaza dair yaşadığım tecrübeyi ileride almayı düşünenler olur diye aktarmak istedim.
öncelikle evde hali hazırda arçelik 39" led tv kullanıyordum ps3 den ps5 e geçiş yapınca bir 4K tv almaya karar verdim ve tv yi almadan önce internette belki 1 ay boyunca tvleri karşılaştırmışımdır global markaların 4K çözünürlükte olan tv leri bütçemi bi hayli aşıyordu ve yerli diye tabir edilen markalara yöneldim ve karşıma Strong markası çıktı araştırmama göre paneller diğer firmalarda olduğu gibi çin menşeili bildiğim kadarıyla türkiyede zaten panel üretimi yok zaten beni bu markayı seçtiren şey fabrikalarının hatrı sayılı büyüklükte olması ve tv içerisinde ki kartların bu fabrikada üretiliyor olması neden bu konu dikkatimi çekti derseniz ileride yaşayabileceğim bir sorunda parça sorunu yaşamayacağımı düşünmemdi, elektrik elektronik mezunu olarak bu tarz konulara ister istemez dikkat ediyosun. gelelim deneyimime bu markayı seçmem de 2. faktör ise her tüketici gibi fiyattı o dönem baya iyi fiyata satın almıştım belki bu fiyatı cazip olmasa diğer onvo veya sunny tarzında markalarıda tercih edebilirdim.
benim satın aldığım cihaz MT55EG8000F modeli panel Qled değil ama sanırım postu açan arkadaşın attığı panel Qled arada panel dışında ne fark var o kadarını bilmiyorum satın aldıktan sonra kurulum talebinde bulundum 2. gün servis gelip kurdu ve ücret almadı duvara montaj istiyormusunuz diye sordular ben tvyi duvarda kullanmayı pek sevmediğim için istemedim ayakları metal bi tık ince gibi elle tv yi sallarsanız sallanıyo ama ben şuana kadar sorun yaşamadım. cihazda Google tv işletim sistemi var marketi google play zaten baya bi uygulama var inat tv apksını usb ye indirip kurdum PS5 de 2160p 60hz alıyorum diğer uydu yayınlarında yayınının kalitesine göre değişiyo zaten türkiyede uydu yayınında 2160p yayın yapan tek kanal TRT4K, Netlifx de 4k üyeliğim yok onu deneyimleyemedim ama Youtube da 4K video açtığınızda görüntü kalitesi oldukça iyi videoda HDR desteği varsa ekranda HDR logosunu görüyosunuz aktif oluyo yani ayrıca PS5i açtığımda ekranda Dolby Audio logosu da çıkıyor kumandası mikrofonlu bluetooth la bağlanıyor sesli komutla kanal değişiyo ses açılıp kapatılıyo veya herhangi bir kanalı izlerdek sesli komuttan birşeyler söylediğinizde youtube da onu arıyor vs.. şuana kadar arıza vs.. bir şey yaşamadım o yüzden satış sonrası hizmet hakkında bir şey söyleyemeyeceğim
ama genel olarak ben memnun kaldım alacaklar yinede iyice araştırıp kafasına yatıyosa şans verilebilir.
20260113_165549.webp
20260113_165550.webp
20260113_165551.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,502
Üyeler
190,225
Son üye
ozabuskadir16
Geri