Steelseries apex 7 tkl klavyemden elektrik çarpıyor

django

80+
Reaksiyon skoru
5
Selam arkadaşlar bugün oyun oynarken farkettim klavyeyi düzeltirken alt kısmına dokunduğumda elimi bişey karıncaladı gibi oldu. Tekrar temas ettiğimde elimi karıncalamaya başladı daha önceden böyle bir şey yoktu. Sonrasında biraz usb yi çıkarıp pc yi prizden çekip biraz bekledim ve alt kısmındaki elektriklenme gitmişti ama klavyenin normal olarak asd basarken ctrl falan elimde batma tarzı şeyler olmaya başladı bazen uyuşmalar. statik elektrik olduğunu düşünüyorum ama tanı koyamadım yardım ederseniz sevinirim. (BU ARALAR OLDUĞUM KONUMDA ÇOK ŞİMŞEK ÇAKIYOR)

kanka öncelikle şimşekle ilgisi yok :D. Klavyeden elektirik çarpması çok absürt çünkü tuşlar genelde pilastik olur. Tahminimce sorun sinir sisteminde kankam. Bir süre klavyeyi fişe takmadan yazma alıştırması yap 2 gün falan. Eğer devam ediyorsa batma hissi elektroit denegenin düzgün olduğundan emin ol (sodyum, magnezyum , potasyum ve kalsiyum). Kahve içiyorsan içme bir kaç gün, güzel bir uyku çek bir şeyin kalmaz. Eğer bir ihtimal ekektirik ise başka klavye kullan şimdilik varsa. Onun doşında çok kullanman lazımsa pilastik eldiven giy ince olanlardan, onlar yalıtkandır, 12v u geçirmezler (usb max) .

Geri