🔥İndirim NOTHING PHONE 1 9999TL

9499 TL yapsalar alırım bu arada ama yapmıyorlar sabrımızı sınıyorlar 😬😬
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef kendim deneyimlemek zorunda kalmıştım bir çok kere ve çevremdeki olumsuz yorumlar çok fazlaydı
Anladım hocam eyvallah

Bunlar için ne dersin hocam
Redmi 13 nothing 1 karşısında işlemci olarak çok daha düşük seviyede ve ekran lcd ve 90hz.Ek olarak nothing 1 de 4k video kayıt desteği de var.Aynı şekilde techno spark 30 da öyle.Redmi 15c ekranı 720p lcd bir ekran ve yine ayni şekilde işlemci giriş seviyesi.Nothing 1 bu fiyatta hem malzeme kalitesi olarak hem de özellik olarak üst düzey

Redmi 13 nothing 1 karşısında işlemci olarak çok daha düşük seviyede ve ekran lcd ve 90hz.Ek olarak nothing 1 de 4k video kayıt desteği de var.Aynı şekilde techno spark 30 da öyle.Redmi 15c ekranı 720p lcd bir ekran ve yine ayni şekilde işlemci giriş seviyesi.Nothing 1 bu fiyatta hem malzeme kalitesi olarak hem de özellik olarak üst düzey
Bir şey soracam bu epey gibi karşılaştırma sitelerinde bu indirimli ürünlerle ilgili bir filtre var mı mesela yani en çok fiyatı düşen ürünleri falan göstersin bana

Bir şey soracam bu epey gibi karşılaştırma sitelerinde bu indirimli ürünlerle ilgili bir filtre var mı mesela yani en çok fiyatı düşen ürünleri falan göstersin bana
Bilgim yok hocam

İp11 ile aynı fiyattı bi ara
Bunu alanların elinde patlaması….
Bu fiyata ikinci el ip11 temiz bulunmaz şimdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,523
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri