25.8.1 sürümünü denedinizmi
Hocam şuanki PSU'nuz kaç watt hangi modeldir acaba? Bende msi mag bnl650w var ve vatan indirim yaparsa Sapphire Pulse 9070 almayı düşünüyorumda psu sorun çıkarır mı diye çekiniyorum, sizin sorununuz da düzelir umarım takipteyimKeşke öyle bir imkanım olsa ama maalesef yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
W11 24h2 sürümündeyim şu an.
İşin garip yanı şu; bir şeyler deniyorum, bir ayar yapıyorum düzelir gibi oluyor 1-2 saat boyunca sıkıntı olmuyor. Oyunlarda falan da test ediyorum. Her şey stabil ve düzgün gözüküyor. FPS'ler iyi takılma vs. yok. Sonra bir şey oluyor ve bir anda donma - kasma başlıyor. Tam çözüldü galiba diyorum, patlak veriyor...
hocam vade farksız kaç taksit oluyorduYapıp sonuçları göndereceğim.
Amazondan 28.495,25 TL'ye aldım. Satıcı Sapphire di.
Şu an o sürümdeyim. Yaklaşık 45 dk oldu. Şu anlık bir sorun yok ama 1-2 saat sonra sorun yaşadığımda oldu. O yüzden net konuşamıyorum.25.8.1 sürümünü denedinizmi
DeepCool CC560 kasasıyla beraber gelen, DeepCool marka 650w 80+ psu. İnternette karta 650w yettiği yazıyor. Ben de 2-3 siteden simülasyon yapmıştım o sitelerde de psu'nun yeteceği gözüküyordu ama sorun yaşadım. Sorunun kaynağını tam tespit edemediğimden psudan mı yoksa başka bir şeyden mi bilemiyorum ama psudan kaynakladığını düşünüyorum. Ben sorun yaşadım diye siz de sorun yaşayacaksınız diye bir şey yok ama ihtimal var tabi. Yanlış yönlendirmek de istemem açıkçası.Hocam şuanki PSU'nuz kaç watt hangi modeldir acaba? Bende msi mag bnl650w var ve vatan indirim yaparsa Sapphire Pulse 9070 almayı düşünüyorumda psu sorun çıkarır mı diye çekiniyorum, sizin sorununuz da düzelir umarım takipteyim
9 taksite kadar müsaade ediyor. 9 taksitten sonra vade farkı koyuyor.hocam vade farksız kaç taksit oluyordu
O zaman da sorun yaşıyorum. Böyle bir tık daha stabil gibi duruyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. Sorunu tespit etsem ona göre yol alacağım.Karta undervolt yapma fabrikasyon ayarları ile kullan.
Ne zaman bu hatayı alıyorsun hangi oyunda?9 taksite kadar müsaade ediyor. 9 taksitten sonra vade farkı koyuyor.
O zaman da sorun yaşıyorum. Böyle bir tık daha stabil gibi duruyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. Sorunu tespit etsem ona göre yol alacağım.
undervolt yapınca 180-200 civarı watt çekmesi lazım ki bu gerçekten az, yani bence sorun psunun gücünde değil de kullandığınız ek kablolarla mı alakalı acaba diye düşünüyorum ama sadece fikir olarak9 taksite kadar müsaade ediyor. 9 taksitten sonra vade farkı koyuyor.
O zaman da sorun yaşıyorum. Böyle bir tık daha stabil gibi duruyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. Sorunu tespit etsem ona göre yol alacağım.
Genelde oyun esnasında olmuyor bu hata, ya da çok oyuna girmediğim için denk gelmedi. Masaüstündeyken, video izlerken, forumdayken oldu. Anlık ekran kararıyor sonrasında da bu hata geliyor ekrana ve kasmaya başlıyor. Ya da bu hata gelmeden anlık olarak kasmaya başlıyor. Bilgisayarı kapatıp yeniden açmadığım sürece düzelmiyor. Oyun oynarken fps düşüşleri oldu bir ara. World of Tanks adlı oyunda 280 alıyorken 99'a falan düştü. PoE2 oynadığım süre boyunca gayet stabil fpsler aldım ama dediğim gibi çok oyun oynayamadım. Daha çok test etmek için falan girdim.Ne zaman bu hatayı alıyorsun hangi oyunda?
Ben de en başlarda bu şekilde düşündüm ama öyle olsa da her türlü psu değişmesi gerekir. Gördüğüm kadarıyla psu kabloları entegre bir şekilde gelmiş. Yani kablo değiştirme imkanım yok direkt psu değiştirmem gerekli. Aktif olarak 246 watt çektiğini gördüm sorunsuz bir şekilde. Driverda sorun olsa sürekli farklı sürümleri temiz kurulumla denedim hepsinde aynı sorunla karşılaştım. O yüzden driverla alakalı gözükmüyor. Ya kartın kendisinde bir problem var (düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyorum ama olabilir) ya da psu ve/veya kablolarında bir problem var.undervolt yapınca 180-200 civarı watt çekmesi lazım ki bu gerçekten az, yani bence sorun psunun gücünde değil de kullandığınız ek kablolarla mı alakalı acaba diye düşünüyorum ama sadece fikir olarak