🔥İndirim Dyson Kablosuz El Süpürgesi 🔥 8.999₺

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,294
Dyson Car+Boat Kablosuz El Süpürgesi

Sepette DYSON1000 kodunu aktif ediniz.

IMG_5197.webp

40 TL lik Çinden alığım ürün işimi görüyor valla daha yarım saat önce aracı tertemiz yaptım

Son düzenleme:
Gırgırımı alır hayatıma devam ederim.

Tamamm durrr senin o ürünle bu bir değil dysona hakaret olacak 😂 seninki auhma vs rakibi skmcnd
yok kıyaslamak ne hadımıze hocam ama gerekte yok bence ev ıcın alınacaksada orası ayrı tabi

üretimden kalmış hocam şuan benzerleri 450 tl vergısız fiyatı . Üstelik ben aldıgım zaman wincredit kampanyaları falan vardı o yüzden 40 TL ye gelmişti . Ordan almaktansa 1k ya gene aynı ürünler satılıyor TR de onlar şuanda mantıklı bence

ince toz cok fena tıkıyor her kullanımda yada toz yoğunluğuna göre 2-3 kullanımda iyice bir filtre fırça temizliği şart, orijinal filitresi bulması zor ve Pahalı yan sanayi alıp onunla araç süpürmek daha mantıklı. uçları dar alanlara girmiyor çinden esnek uzun uç sipariş etmek gerek. batarya fiyatı ve bulunurluğu sıkıntı turbo kullanılmazsa 3-5 sene götürür. turbo modu tek kullanımda 10-15 dakika götürür götürmez bataryaya göre değişiyor ne kadar kullanmazsanız o kadar uzun ömürlü olur.

araç süpürmek için kablosuz oluşu büyük avantaj, esnek ince uclu yada esnek uzatma hortumu çinden alınca her yere girip çıkılabilirsiniz. yaklasık bir 5-6 seneden fazladır kullanıyorum. araç ve ev için. araçtan sonra motor hariç komple kafadan yıkıyorum. biraz daha güçlü olsaymış çok iyi olurmuş, yıllardır kendini kanıtladı ve satıldı V8.

fırsatım olursa v15-16 alabilirim. memnunum. benden sonra yakınlarım da aldılar ve memnun kaldılar.

V8'i benzer fiyatlara satılıyorken bu fiyata bu asla alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri