Aldım zaten 150 lira da para sonuçta taksit parası vade farkı az girdi sonuçtaSSD ve Ram fiyatları uçmuşken kampanya görünce direkt alınması lazım dostlar. En kötü 0 kutulu şekilde başka bi yere satılır.
HMB ön bellek var, DRAM yok.Epeyde önbellek var gözüküyor
![]()
WD Black SN7100 SSD (500 GB)
WD Black SN7100 SSD WDS500G4X0E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normalde dram olan ssdler sistem + oyun yaptığın zaman hız düşüyor o yüzden dramli ssdye sistemi kurup diğer bellek var ise ona oyun kurun diyorlar.
Var gözüküyor ama yanlış herhalde
işletim sistemi ve google gibi şeyler kursam sorun olur muHMB ön bellek var, DRAM yok.
Hayır ana SSD olarak kullanılır. A seviyesi SSD DRAM'in eksikliği minimum olur.işletim sistemi ve google gibi şeyler kursam sorun olur mu
teşekkürler aldım o zamanHayır ana SSD olarak kullanılır. A seviyesi SSD DRAM'in eksikliği minimum olur.
Bende işlemci ve depolama canavarı olan rust oynayacağım soruyorum1tb olanını 2 yıldır oyun ssd'si olarak kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşatmadı dram'siz ssd'ler arasında en iyilerden birisi
zaten bunuda sandisk üretiyorDRAM olsa ne gibi bir avantaj olur? SanDisk'in 50 tane ürünü var evde. En sevdiğim markalardan
Biliyorumzaten bunuda sandisk üretiyor