RX 9070XT Ryzen 5 7500F Fps drop (Servis süreci başladı)

Hocam son durum nedir acaba ? Aynı yerden ürün aldım da merak ettim.
Hocam durum şöyle. Ürünü gaming gen mağazasına teslim ettim. Kendileri geçen günlerde tekrar ulaştılar bana. Ürüne temiz kurulum yaptıklarını, test ettiklerini ve hiçbir sıkıntı olmadığını söylediler. Onların fazlasını ben de yaptım içine koyduğum 3 sayfalık notu inceleyip incelemediklerini sorduğumda ise onu biz göremiyoruz inceleme ekibi görüyor biz sadece bilgilendirme amaçlı arıyoruz dediler. Ben de ürünün sıkıntılı olduğunu ve bu şekilde kullanmak istemediğimi belirtince bir şey yapamayacaklarını ancak istersem ürünün parçalarını teker teker üretici firmalara gönderebileceklerini söylediler ve bunun 21 gün süreceğini belirttiler. Ben de el mahkum kabul etmek durumunda kaldım.

Sizin durum neydi hocam? Sizde de mi benzer sorunlar var?

Takılmaların sebebi güç kesilmeleri olabilir msi afterburner kurup bütün verileri izler misiniz, bence psu'nuz yetmiyor ve buda takılmalara sebep oluyor. Bu tür hazır sistemlerde böyle şeyler olabiliyor.

Takılmaların sebebi güç kesilmeleri olabilir msi afterburner kurup bütün verileri izler misiniz, bence psu'nuz yetmiyor ve buda takılmalara sebep oluyor. Bu tür hazır sistemlerde böyle şeyler olabiliyor.
Fsp nin 750w 80+ psu besleyemediğini düşünmüyorum.

talihsizlik yaşamışsınız hocam, hep şanssızlık olmuş pc konusunda. Konsol konusunda haklısınız, dert yok tasa yok. FPS oyun muhabbeti olmasa ben de masaüstünden tamamen vazgeçicem ama bu aralar ben de toplamak istiyorum. Böyle donmalar vs olacak diye korkum da var , kargoyla hazır toplama alırsam kargoda zarar görür vs dertleri de var .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,268
Üyeler
184,610
Son üye
drago71
Geri