Hocam durum şöyle. Ürünü gaming gen mağazasına teslim ettim. Kendileri geçen günlerde tekrar ulaştılar bana. Ürüne temiz kurulum yaptıklarını, test ettiklerini ve hiçbir sıkıntı olmadığını söylediler. Onların fazlasını ben de yaptım içine koyduğum 3 sayfalık notu inceleyip incelemediklerini sorduğumda ise onu biz göremiyoruz inceleme ekibi görüyor biz sadece bilgilendirme amaçlı arıyoruz dediler. Ben de ürünün sıkıntılı olduğunu ve bu şekilde kullanmak istemediğimi belirtince bir şey yapamayacaklarını ancak istersem ürünün parçalarını teker teker üretici firmalara gönderebileceklerini söylediler ve bunun 21 gün süreceğini belirttiler. Ben de el mahkum kabul etmek durumunda kaldım.Hocam son durum nedir acaba ? Aynı yerden ürün aldım da merak ettim.
Fsp nin 750w 80+ psu besleyemediğini düşünmüyorum.Takılmaların sebebi güç kesilmeleri olabilir msi afterburner kurup bütün verileri izler misiniz, bence psu'nuz yetmiyor ve buda takılmalara sebep oluyor. Bu tür hazır sistemlerde böyle şeyler olabiliyor.
Gördüm ki iade etmişsin. Yapacak bir şey yok maalesef bu durumda .Takılmaların sebebi güç kesilmeleri olabilir msi afterburner kurup bütün verileri izler misiniz, bence psu'nuz yetmiyor ve buda takılmalara sebep oluyor. Bu tür hazır sistemlerde böyle şeyler olabiliyor.
Hocam iade etmedim. Parçaları servislerine gönderttim. Şimdi ryzen 7 9700x siparişi geçiyorum. İşlemciyi yükseltelim bakalım belki besleyemiyordur.Gördüm ki iade etmişsin. Yapacak bir şey yok maalesef bu durumda .