soilobi
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Ben bir tane vans çektim.Baya bir ürün var inceleyebilirsiniz.
www.spx.com.tr
Üye olmadan sipariş ver.Sipariş verdikten sonra otomatik hesap açılıyorArkadaşlar sipariş verecektim ancak bir türlü yeni üyelik oluşturulmuyor. Farklı tarayıcılar, mobil uygulama her şeyi denedim. Yardımcı olabilecek var mı?
Bu yerli firmaların bu kadar rezil it departlanının olması artık sıktı. Ulan bir sitenin nasıl üyeliği çalışmaz bend e uğraşıp duruyorum. Yapay zekaya yaptırsan yine şu kadar rezil hizmet veremezsin. çok garip yaArkadaşlar sipariş verecektim ancak bir türlü yeni üyelik oluşturulmuyor. Farklı tarayıcılar, mobil uygulama her şeyi denedim. Yardımcı olabilecek var mı?
Hesaba yine giremedim. Şifremi unuttum dedim ama ne maile ne de numaraya şifre sıfırlama bağlantısı gelmedi. Nasıl giriyoruz?Üye olmadan sipariş ver.Sipariş verdikten sonra otomatik hesap açılıyor
Sormayın gerçekten rezil bir firma. 30 dk uğraşmışımdır en az, her yolu denedim...Bu yerli firmaların bu kadar rezil it departlanının olması artık sıktı. Ulan bir sitenin nasıl üyeliği çalışmaz bend e uğraşıp duruyorum. Yapay zekaya yaptırsan yine şu kadar rezil hizmet veremezsin. çok garip ya
valla ben en son misafir olarak devam edip aldım. oyle de puan fln kazanamıyormuşusuz. muhtemelen bunu bilinçli yaptılar.Hesaba yine giremedim. Şifremi unuttum dedim ama ne maile ne de numaraya şifre sıfırlama bağlantısı gelmedi. Nasıl giriyoruz?
Sormayın gerçekten rezil bir firma. 30 dk uğraşmışımdır en az, her yolu denedim...