MelihSak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 217
- Bütçe
- 1909
Arkadaşlar itopya da indirim vardı piyasa fiyatının altınaydı sanırım bende almak istiyordum çok da araştırmadan yapıştırdım geçtim içime kurt düştü iyi mi ettim kötü mü ettim foto daki kasamın üst kısmı için kullanacağım egzoz görevi görüyormuş chatGPT öyle söyledi rgb konusuna gelince kasayla senkron rgb olmayacak ancak ben zaten kasayı sabit ya turkuaz yada beyaz kullanıyorum manuel olarak yazılımdan değiştirmek de bir problem yok benim için bu sebeplerden dolayı aldım 2 saat önce sizce iade etmeli miyim?
Not: Kasam coolermaster Masterbox TD500V2 white ve soğutucu daha takmadım ancak geçen forum da paylaşmışlardı dragos digital atombilişim miydi neydi o site den aldım.
@Abdullah Hacıgül @Ckribrahim @elemin @Fantastiktürk @harbicindirim @shaco27 @shankar1 @Trifact
Not: Kasam coolermaster Masterbox TD500V2 white ve soğutucu daha takmadım ancak geçen forum da paylaşmışlardı dragos digital atombilişim miydi neydi o site den aldım.
@Abdullah Hacıgül @Ckribrahim @elemin @Fantastiktürk @harbicindirim @shaco27 @shankar1 @Trifact