🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Giriş-orta segment kablosuz kulaküstü gaming kulaklık. İstek değil ihtiyaç bayadır doğru düzgün giriş orta segmentte adam akıllı kablosuz kulaklık yok piyasada

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
2k altı üzmeyecek,kronik sorunsuz,kablosuz,pilsiz yani şarjlı mouse lütfen

Ofis işleri için çok bir güç gerektirmeye uygun fiyatlı bir kasa çok iyi olurdu, hem markaların elinde de çok kalmıştır daha rahat indirim yapabilirler bence. Kulaklı klavye felan çok indirimlere giriyor da ofis pc leri hiç girmiyor.

Am5 Anakarta ihtiyacım var malesef 3 haftadır Bilgisayar kullanamıyorum anakartım bozuldu 5-10 bin arası güzel olur tadından yenmez.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Tablet abi Samsung tab s11 ayarlasan tadından yenmez.Seviliyorsun...

360 aksiyon kameralarında

LİAN Lİ 140 mm beyaz ve 120 mm beyaz fanlar ve rgb olan lianli kabloları 😍

Geri