cancan1135
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 750
Bar1300x bile atmosta q990dan geride lakin bu fiyata depo ürünü alınmaz samsungun kendi sitesinde indirimler ile zaten 35.5k tl sıfırı
Bar1300x bile atmosta q990dan geride lakin bu fiyata depo ürünü alınmaz samsungun kendi sitesinde indirimler ile zaten 35.5k tl sıfırı
Nerede indirimde ben göremedim eğitim mağazasında mı?Bar1300x bile atmosta q990dan geride lakin bu fiyata depo ürünü alınmaz samsungun kendi sitesinde indirimler ile zaten 35.5k tl sıfırı
ne kadarageçen bi leviathan geldi ben ve arkadaşım aldık baya iyi![]()
indirimi nasıl kullanabilirimBar1300x bile atmosta q990dan geride lakin bu fiyata depo ürünü alınmaz samsungun kendi sitesinde indirimler ile zaten 35.5k tl sıfırı
Kaça aldınız?Amazon depodan Kioxia Exceria Pro 1tb ssd almıştım geçen hafta. Kutusuna ve etiketlerine ilk baktığımda direk kullanılmadan iade edilmiş ssd sandım ama etiketi hatasız açılıp kapatılmış sanırım. Crystaldisk de kontrol ettiğimde ise yanlızca 1 saat kullanılıp 100 gb veri yazıldığını gördüm. Neredeyse kullanılmamış ssd çıktı yani benim için güzel bir deneyim oldu aldığım fiyata göre.
Sepete ekleyip telden bak öyle gözükür.İkinci elin ne durumda olduğunu görmek için ayrıntılara bastığımda hiçbir şey olmuyor, yanıt vermiyor bu durum sizde de var mı?
Sağ tarafta tüm satıcıları gördüğün kısıma tıkla orada yazıyorİkinci elin ne durumda olduğunu görmek için ayrıntılara bastığımda hiçbir şey olmuyor, yanıt vermiyor bu durum sizde de var mı?
2745₺ ye satın almışım.Kaça aldınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazon depodan 9070 XT aldım. Backplate jelatini sökülmüş. Kullanıldı mı kullanılmadı mi bilmiyorum. Ama 1700 TL fark için 2. El ürün almak içime sinmedi. İade edeceğim sanırım.