illa bunu mu almak zorundasın tonla 360mm sıvı soğutma var bundan daha iyi, alacak olan bunu almasın ya lütfen. yılbaşından sonra 360mm sıvı soğutmalar niye zamlansınAlıntıyı görüntüle
Yılbaşında hayvan gibi zam gelecek diye bas bas bağırıyor herkes. Son 1 yılın min. fiyatı işte daha ne olsun? Alacak olan varsa görüp alsın işte.
senin beğenmemen iyi fırsat olduğu gerçeğini değiştirmezilla bunu mu almak zorundasın tonla 360mm sıvı soğutma var bundan daha iyi, alacak olan bunu almasın ya lütfen. yılbaşından sonra 360mm sıvı soğutmalar niye zamlansın
Yav bu kasaya sığmaz güzel fiyatta
Hocam asus prime lc 360 argb nin beyaz olanını alacağım. 9700x için önerir misin? Ses ve soğutma nasılgayet iyi fiyat nisan 2025'te 4250'ye almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
senin beğenmemen iyi fırsat olduğu gerçeğini değiştirmez
ne pompadan ne fanlardan aşırı bi ses almıyorum hocam sistemimde en memnun olduğum parçalardan biri. fanları tek parça ve monteli geliyor. tek kablodan çalışıyorlar. montajı falan inanılmaz basit. kesin tavsiye edebilirim. 6 yıl garantisi var ve sadece globalde değil. türkiye'de de geçerli.Hocam asus prime lc 360 argb nin beyaz olanını alacağım. 9700x için önerir misin? Ses ve soğutma nasıl
ne pompadan ne fanlardan aşırı bi ses almıyorum hocam sistemimde en memnun olduğum parçalardan biri. fanları tek parça ve monteli geliyor. tek kablodan çalışıyorlar. montajı falan inanılmaz basit. kesin tavsiye edebilirim. 6 yıl garantisi var ve sadece globalde değil. türkiye'de de geçerli.
benzer segmentte soğutucular olduğunu düşünüyorum. ben pwm ayar yaptım silentta çalıştırıyorum 7600'e taktığım için tüm fanlarım silentta. çok sesli değil. sizin kullanım senaryolarınız nasıldır bilemem ama bence asus gayet başarılı ses konusunda. tüm sisteminiz asusken msi soğutma sırıtmış. bu da bir sebep asusa geçmek içinAlıntıyı görüntüle
Bende şu an msi mag i360 var hocam. Lian li kasada arkadan veremedim pompayı yetişmiyor tam. Ayrıca fanlar bi tık sesli geldi ve tiplerini beğenemedim. Amazondan 4k'ya aldım. İade edip asus alınır mı ikisi arasında hangisi daha iyidir?
Şimdi ekosistemden bahsettin geçmek zorunda kalacağımbenzer segmentte soğutucular olduğunu düşünüyorum. ben pwm ayar yaptım silentta çalıştırıyorum 7600'e taktığım için tüm fanlarım silentta. çok sesli değil. sizin kullanım senaryolarınız nasıldır bilemem ama bence asus gayet başarılı ses konusunda. tüm sisteminiz asusken msi soğutma sırıtmış. bu da bir sebep asusa geçmek içinaklım olsa msi değil asus anakart alırdım zamanında bende.
Hayırlı olsun hocam memnun kalırsın umarım. Memnun kalacağını düşünüyorumŞimdi ekosistemden bahsettin geçmek zorunda kalacağımsiparişi verelim bi deneyelim bakalım. Amazonda şuan 4.4k asus.