Ekran kartına destek gerekiyor mu?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,399
Kasayı ilk aldığımda ekran kartı 3 fanlı ve büyük olduğundan dolayı bi destek aldım ama kasa küçük olduğu için destek, kartın altına sığmadı. Sizce bir sorun olur mu? Uzun vadede ekran kartı soketine zarar verir mi?

Ekler

• 1000029266.webp
    1000029266.webp
    860.6 KB · Hit: 43
Kasayı ilk aldığımda ekran kartı 3 fanlı ve büyük olduğundan dolayı bi destek aldım ama kasa küçük olduğu için destek, kartın altına sığmadı. Sizce bir sorun olur mu? Uzun vadede ekran kartı soketine zarar verir mi?
Verme ihtimali var. Sağ alt tarafına destek atsanız zararı olmaz.

Sağ ön köşeye atabilirsiniz. Oraya fan denkgelmez sanırım.

mandalı yan degılde yatay sekılde koymayı deneyebılırsın ıdarelık olarak

Ekler

• 1000029268.webp
    1000029268.webp
    345.3 KB · Hit: 18
Tam sağ ön köşede şöyle bir delik var sağ arkaya bir şey koymaya çalışacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mandal küçük kalır gibi hocam.
hocam o delıkten degıl delıgın ustune
1764413445091.webp

su sekılde deneyebılırsın

eger olmazsa aldıgın destegı o delıgın altına koyup ayarını en yuksege cekıpte deneyebılırsın yıne kısa kalırsa
1764413533287.webp

evde illakı buna benzer kutular vardır destegın altına onu koyup ayarlayabılırsın

Oraya 2 tane üst üste mandal koyabilirim. Sıcaktan erimez değil mi?
sanmam kartın kosesı oldugu ıcın sıcaklık onları etkılemez dıye dusunuyorum fana degdırmemeye dıkkat et

eger olmazsa aldıgın destegı o delıgın altına koyup ayarını en yuksege cekıpte deneyebılırsın yıne kısa kalırsa
Alıntıyı görüntüle
evde illakı buna benzer kutular vardır destegın altına onu koyup ayarlayabılırsın

sanmam kartın kosesı oldugu ıcın sıcaklık onları etkılemez dıye dusunuyorum fana degdırmemeye dıkkat et
Jenga ve doktor çubuğu ile hallettim hocam.
1000029269.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,733
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri