Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,399
Verme ihtimali var. Sağ alt tarafına destek atsanız zararı olmaz.Kasayı ilk aldığımda ekran kartı 3 fanlı ve büyük olduğundan dolayı bi destek aldım ama kasa küçük olduğu için destek, kartın altına sığmadı. Sizce bir sorun olur mu? Uzun vadede ekran kartı soketine zarar verir mi?
Peki o mesafeye nasıl bir destek atabilirim?Verme ihtimali var. Atsanız zararı olmaz.
Hocam bir de ekran kartının eni küçük olduğundan dolayı destek tam fana denk geliyor.Ne olur ne olmaz sen koy. İlla desteğe gerek yok bir şey sıkıştır yeter.
Ayarlı ekran kartı tutucuları varPeki o mesafeye nasıl bir destek atabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir de ekran kartının eni küçük olduğundan dolayı destek tam fana denk geliyor.
mandalı yan degılde yatay sekılde koymayı deneyebılırsın ıdarelık olarakKasayı ilk aldığımda ekran kartı 3 fanlı ve büyük olduğundan dolayı bi destek aldım ama kasa küçük olduğu için destek, kartın altına sığmadı. Sizce bir sorun olur mu? Uzun vadede ekran kartı soketine zarar verir mi?
Tam sağ ön köşede şöyle bir delik var sağ arkaya bir şey koymaya çalışacağım.Sağ ön köşeye atabilirsiniz. Oraya fan denkgelmez sanırım.
Mandal küçük kalır gibi hocam.mandalı yan degılde yatay sekılde koymayı deneyebılırsın ıdarelık olarak
hocam o delıkten degıl delıgın ustuneTam sağ ön köşede şöyle bir delik var sağ arkaya bir şey koymaya çalışacağım.
Mandal küçük kalır gibi hocam.
Oraya 2 tane üst üste mandal koyabilirim. Sıcaktan erimez değil mi?
sanmam kartın kosesı oldugu ıcın sıcaklık onları etkılemez dıye dusunuyorum fana degdırmemeye dıkkat etOraya 2 tane üst üste mandal koyabilirim. Sıcaktan erimez değil mi?
Jenga ve doktor çubuğu ile hallettim hocam.eger olmazsa aldıgın destegı o delıgın altına koyup ayarını en yuksege cekıpte deneyebılırsın yıne kısa kalırsa
Alıntıyı görüntüle
evde illakı buna benzer kutular vardır destegın altına onu koyup ayarlayabılırsın
sanmam kartın kosesı oldugu ıcın sıcaklık onları etkılemez dıye dusunuyorum fana degdırmemeye dıkkat et
Güzel olmuş.Jenga ve doktor çubuğu ile hallettim hocam.Alıntıyı görüntüle