Hangi ekran kartını almalıyım ?

5070 almak bence de mantıklı değil fakat sadece cs2 oynuyorum biraz keyfi bir set-up dizdim almayı düşündüğüm ekran kartı 35-38 bin bandında 53 bin TL'ye çıkmak benim için zor olacak biraz o yüzden rog serisi 5070 işimi görür diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum aslında sadece görüntü olsun diye o linki koydum normalde fiyatı 39k seviyelerinde olan bir ekran kartı, sadece cs2 oynuyorum başka hiçbir oyun oynamıyorum estetik amaçlı bir sistem topluyorum ramleri falan royal serisi aldım hatta o yüzden ekran kartı konusunda fiyat performanstan ziyade rog strix serisi çok hoşuma gidiyor fakat msi anakartta rog serisi ekran kartı çok sırıtır mı bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle ben de öyleyim dostum :)
gta6 çıkınca oynarsan aradaki ciddi farkı hissedeceksin maalesef belki ileride büyük update gelir half life 3 çıkacağı zaman 12 bellek az gelir belli olmaz o da var. tabi full sistem dizip lowda oynayanlardan değilsen :D Tuf da mantıklı aslında ama illa msi olsun diyorsan zaten renk olark da siyah uyumlu model varken de roga felan bakmam her şeyin rog olsa neyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,904
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri