Dostlar öncelikle hepinize iyi bayramlar, r7 9800x3d msi x870e carbon modelli bir sistem topladım sıra ekran kartını almaya geldi sistemi toplarken estetik kalite ve tasarıma önem verdiğim için parçaları fiyat/performanstan ziyade estetik görüntüye de önem vererek aldım.
Ekran kartı konusunda çok harcama yapmak istemediğimden rtx 5070 almaya karar verdim burda da iki seçenek oluşturdum.
www.incehesap.com
Bu ekran kartı stoklara yeni geldi 4-5 gün oldu sanırım tasarımına bayıldım mükemmel gözüküyor ama ana kartım msi olduğu için aklımda bu ekran kartı almak soru işareti yaratıyor.
www.incehesap.com
Diğeri de tasarımını beğendim bir ekran kartı modeli gaming trio,tahminim ikisi arasında performans konusunda bir fark yok sadece görüntüden dolayı içimden rog strix modelini almak geçiyor sizce msi x870e carbon anakartla rog strix ekran kartı modelinde bir sorun veya uyumsuzluk yaşar mıyım ? Msi anakarta msi ekran kartı mı almak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de bu sisteme sahip bir set-up ı 750 watt güç kaynağı yeterli olur mu elimde hazır olduğu için ueniden almak istemiyorum
Ekran kartı konusunda çok harcama yapmak istemediğimden rtx 5070 almaya karar verdim burda da iki seçenek oluşturdum.

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 5070 12GB OC Edition ROG-STRIX-RTX5070-O12G-GAMING GDDR7 192Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO OC GDRR7 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Bir de bu sisteme sahip bir set-up ı 750 watt güç kaynağı yeterli olur mu elimde hazır olduğu için ueniden almak istemiyorum