MufasaBoss
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Kuzende Var Harbi Sağlamdağda ormanda ufak tefek işler için bir çakı lazım çok büyük ve pahalı bir şey değil önerieriniz varmıdır
Kuzende Var Harbi Sağlamdağda ormanda ufak tefek işler için bir çakı lazım çok büyük ve pahalı bir şey değil önerieriniz varmıdır
dağda ormanda ufak tefek işler için bir çakı lazım çok büyük ve pahalı bir şey değil önerieriniz varmıdır
Adam ekmek kesicem demiş katana tutucu atmışsın allah için ya
Bana bıçak atma bıçak kullanmayı öğret demiş atalarımızAdam ekmek kesicem demiş katana tutucu atmışsın allah için ya
katana atsa daha manalı olurdu tutucuyu niye attıkiAdam ekmek kesicem demiş katana tutucu atmışsın allah için ya
Site güvenilir mi peki bende çok gördüm güzel bıçakları var ama güvenilir mi bilemedim.Tanto aldım 4116 çelik forumda resmi var cumhuriyet özel diye
İki tane bohler çakı aldım birini hediye ettim 700 liralık olan gayet memnunum
Alacaksan buradan al çeliği altına yazıyorlar çok güzel kamp bıçakları da yapıyorlar. Ne olduğu belirsiz Columbia alacağına buradan 500 lira ver 4116 vb gibi fiyat performans çeliği olan çakı bıçak al veya 700-1000 civarı bohler çelik çakılar var en azından kaliteli çelik kullanırsın ama kamp için bushcraft vb için bu siteden pukko bıçak alabilirsin fin bıçağı olarak geçer 900tl her işini görür. Ama yanına bileme taşı da eklersen iyi olur ne bileyim Makita,taidea vb. Çelik ne kadar iyi olursa olsun bilenmesi gerekir
alışveriş yaptım sorunsuz geldi güvenilir ve jilet gibiSite güvenilir mi peki bende çok gördüm güzel bıçakları var ama güvenilir mi bilemedim.