Yardım Aula F75 keycaps önerir misiniz

TaHao

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
384
Işık geçirmediği için çok zorlanıyorum, ışık geçiren Siyah keycaps önerir misiniz ? Tr olsa daha iyi olur ama olmasa da olur. Bütçe 500-1000 lira arası.

Işık geçirmediği için çok zorlanıyorum, ışık geçirmeyen Siyah keycaps önerir misiniz ? Tr olsa daha iyi olur ama olmasa da olur. Bütçe 500-1000 lira arası.
ben temudan şöyle bir şey aldım vergi ile 375 TL'ye geldi. Ve tam 1 haftada elime ulaştı.
1000057311.webp

bayıldım linki var mı ? ve o harflerin konumu sana mı bakıyor zor olmuyor mu okumak ?
hayır zor olmuyor. birde ben tuşları ezbere bildiğim için sorun olmuyor. ama klavyenin switchlerinin ışığı yukarıya bakıyorsa çok kötü oluyor klavyen benimkinden ise sorun olmaz linki hemen atıyorum uygulama yüklensin

hayır zor olmuyor. birde ben tuşları ezbere bildiğim için sorun olmuyor. ama klavyenin switchlerinin ışığı yukarıya bakıyorsa çok kötü oluyor klavyen benimkinden ise sorun olmaz linki hemen atıyorum uygulama yüklensin
ışıklar klavyede bana bakıyo

temuda hesabın varsa yeni hesap oluştur çünkü ilk siparişe özel sepette min tutar sınırı yok. eski hesap ise min 540 tl sınır oluyor sepette

Klavyenin switchleri kuzey yani üst tarafa bakıyorsa almanı önermem onun yerine pudding keycaps alman daha iyi olur senin için

o zaman sorun olmaz gri keycapsmi tuşların
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://share.temu.com/08uokdHHmdB
reaper diye yazıyordu alırken, açık yeşil renkte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temuda hesabın varsa yeni hesap oluştur çünkü ilk siparişe özel sepette min tutar sınırı yok. eski hesap ise min 540 tl sınır oluyor sepette
link var mı seninkilerin ?

Geri