ALTYAPIM KAÇ MBPS VERİR?

Reaksiyon skoru
0
Altyapımın kaç mbps verdiğini bilmiyorum. Binanın içinde türk telekom kutuları var en son ki fotoğraf eski kutu yeni kurulan fiber yardımcı olacak var mı.
IMG_5373.webp

Ekler

• IMG_5374.webp
    IMG_5374.webp
    470.2 KB · Hit: 20
  • IMG_5375.webp
    IMG_5375.webp
    1.5 MB · Hit: 21
Altyapı sorguladığında çıkmıyor mu hocam?

fiber ise 1gb indirme 50mb yükleme veriyor eğer 1gblik aboneliği başlatırsan

1764627756879.webp

ama tam 1gb alamıyorsun

Altyapı sorguladığında çıkmıyor mu hocam?
Hocam millenicom sorguladığımda 1000mbps kadar gösteriyor türknet 100mbps olarak gösteriyor fakat türknet başvurdum ayın 6 sı kuruluma gelicekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

ama tam 1gb alamıyorsun
Benimde bi bilgim

Alıntıyı görüntüle

ama tam 1gb alamıyorsun
bi bilgşm yok hocam iste fiber mi anlamıyorum

Hocam millenicom sorguladığımda 1000mbps kadar gösteriyor türknet 100mbps olarak gösteriyor fakat türknet başvurdum ayın 6 sı kuruluma gelicekler
Net bilgiyi anca arayarak ya da şubeye giderek öğrenebilirsin. Benim binada Türk Telekom VDSL veriyordu ama AtlantisNet kutuları vardı ve 1gbps alıyorum. Ama Atlantis berbat o ayrı konu da. Yine de bak binanın içinde çevresinde falan Gibirnet kutuları vb. var ise o 1gbps doğrudur.

Net bilgiyi anca arayarak ya da şubeye giderek öğrenebilirsin. Benim binada Türk Telekom VDSL veriyordu ama AtlantisNet kutuları vardı ve 1gbps alıyorum. Ama Atlantis berbat o ayrı konu da. Yine de bak binanın içinde çevresinde falan Gibirnet kutuları vb. var ise o 1gbps doğrudur.
Türknet 100mbps paketine başvurdum

Türknet 100mbps paketine başvurdum
Yani eğer forumlarda AtlantisNet gibi GibirNet'in de sık sık koptuğu ve stabil olmadığı üzerine konular var ise iyi yaptın ama GibirNet sağlam firma ise keşke 1gbps bağlatsaydın. Araştırdın mı GibirNet iyi mi?

Yani eğer forumlarda AtlantisNet gibi GibirNet'in de sık sık koptuğu ve stabil olmadığı üzerine konular var ise iyi yaptın ama GibirNet sağlam firma ise keşke 1gbps bağlatsaydın. Araştırdın mı GibirNet iyi mi?
İnanın hiç araştırmadım hocam

İnanın hiç araştırmadım hocam
Neyse önemli değil sağlık olsun. Bazen diyorum da bilinmedik firmaların altında ezileceğime namusumla 50-100mbps kullansam daha mı iyiydi diye. Boşver.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde bi bilgim

bi bilgşm yok hocam iste fiber mi anlamıyorum
Fiber bu. Türknet kendi Gigafiber altyapısı hariç TT altyapısına max. 100 mbit veriyor. 1000 istiyorsan en mantıklı Telekom. 18 ay taahhütle en azından sabit fiyat garantisi alırsın.

Fiber bu. Türknet kendi Gigafiber altyapısı hariç TT altyapısına max. 100 mbit veriyor. 1000 istiyorsan en mantıklı Telekom. 18 ay taahhütle en azından sabit fiyat garantisi alırsın.
Hocam sizce mantıklı mı türk telekom , türknet 100mbps paketine başvurdum 1 ay denesem kopma vs olsa türknet taahhütsüz zaten iptal edip telekoma geçsem dediğinize göre fiberde var 1000mbit alırmıyım?

Hocam sizce mantıklı mı türk telekom , türknet 100mbps paketine başvurdum 1 ay denesem kopma vs olsa türknet taahhütsüz zaten iptal edip telekoma geçsem dediğinize göre fiberde var 1000mbit alırmıyım?
1000 çok ihtiyaç değil aslında ama yıllardır TT kullanıyorum. Şu an modem dahil ( Her ne kadar kullanmasam da ) 820 TL ödüyorum. 15-20 kaldı taahhüt bitmesine. Sanırım 1000 TL civarı olacak.
Daha bir kere arıza kaydı açmadım. Fiberde çok sıkıntı yaşamıyorsun zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,119
Üyeler
187,454
Son üye
meeptt
Geri