A_TURAN_A
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,212
Bence güzel de daha pc yi çalıştıramadımFazeon kasa ve psu lar nasıl sizce?
Bence güzel de daha pc yi çalıştıramadımFazeon kasa ve psu lar nasıl sizce?
sözde test edilip gönderiliyor sistemler,Bence güzel de daha pc yi çalıştıramadım![]()
yok ya nereye test ediyolar toplayıp gönderiyolar bi format bile atmıyolar. İtopya format atıp gönderiyor mesela ama bunlar yapmıyorsözde test edilip gönderiliyor sistemler,
ben olsam bi bios sıfırlar update eder temizinden de bi format atardım güncel driverlar sonrası hala sorun varsa değişim isterdim
bios tarafında resizebar açılmalı birde ramler mhz yükseltilmeli temel olarak yeterli bunlar
Bios update de elektrik gidebilir diye endişeliyim ondan yapamadımsözde test edilip gönderiliyor sistemler,
ben olsam bi bios sıfırlar update eder temizinden de bi format atardım güncel driverlar sonrası hala sorun varsa değişim isterdim
bios tarafında resizebar açılmalı birde ramler mhz yükseltilmeli temel olarak yeterli bunlar
Risk alıp yaptım düzeldi teşekkür ederim <3sözde test edilip gönderiliyor sistemler,