%15 indirimli 7500f+RTX 5060 + 32gb ram +1tb ssdli pc 35k

indirim gün sonuna mı bitiyor acaba yoksa açıklamada ki gibi bir kaç gün sürer mi

indirim gün sonuna mı bitiyor acaba yoksa açıklamada ki gibi bir kaç gün sürer mi
ihtiyaç varsa al gec hocam kargo gelene kadar iyi fırsat gelirse iade edersin, stok bitebilir kampanya bitebilir süre netliği yok

ihtiyaç varsa al gec hocam kargo gelene kadar iyi fırsat gelirse iade edersin, stok bitebilir kampanya bitebilir süre netliği yok
ben kendime aldım da arkadaşa da alacaktık kararsız kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler konu içinde , konuda ki şekilde aldım

Dümdüz oyun oynayacak arkadaşlar beni yanlış anlamayın hepinize söylemiyorum bu lafı. Ama bazı arkadaşların klavyesi membran rampage, kulaklık James Donkey, mouse claw, monitör full hd ktc, fazeon. Bu arkadaşlar gelip 7500f üstü işlemci alayım mı diye soruyor, 32 gb ramin cl değerine takılıyor. Yav sanki %3-4 lük kayıplar sizin için çok önemli takılmayın şöyle şeylere.

İnternetteki yorumlara ve bazı youtuberların dediklerine çok takılıyorsunuz. Ortalama bir kullanıcı için 7500f ve klasik bir hava soğutucu + 5060ti 16gb + 32gb herhangi bir ram tamamen yeterli. Özel işleri ve gereksinimi olan kişileri geçiyorum (render, mühendislik uygulaması vs.). Bütçesi olan adamlar dahi sırf para harcamak için ihtiyacı olmayan uçuk sistemler alıyorlar.
Çok haklısınız hocam

Geri