50 tane seçenekten en mantıklılarını söyler misin ?Gercekten 1.-1.5m a egea falan mı alıyorsunuz?
Hadi firmalar deli satıyor da alıcılar ne yapıyor?
O arabayı almak yerine 50 tane secenek varken egea almak ya da al demek cidden yorumsuz.
200 bin km yi geçmiş araca sırf motoru ölümsüz dendi diye ölümsüz olduğunu mu sanıyorsun ?
Kaç kişi almış satmış , kaç tane aceminin elinden geçmiş belli değil. Yağını suyunu kontrol etti mi , tamir ettirirken köşe başında ki tamirciye mi yaptırdı , yedek parça olarak orjinal mi kullandı , bunları bilmediğin araca sırf etrafında ki insanlar çok iyi diye gözün kapalı alabilecek misin ?
1.6 multijet egea nın motorundan bu fiyatlara kaç tane muadil ya da daha iyi motoru olan araç var ? Otomatik vites olarak sorunsuz kaç tane araç seçeneğin var ?
Bırakın bu marka algısını bu fiyatlara sıfır ayarında bu kadar iyi motora sahip araç mı var ?
Sürüşü konforundan falan hiç bir zaman bahsetmedim kalkıp bana çok konforsuz araç falan demeyin. Bende biliyorum konforsuz olduğunu ama ben saatlerce araç kullanan biri değilim konuda ki arkadaş da şehirler arası kullanacağını söylememiş. Alt tarafı şehir içi 2-3 saat kullanacağım aracın motoru yürüyeni sağlam olsun ben konforumdan feragat ederim.
Sanayiye düşen aracın acısını çok iyi biliyorum bu acıyı bilenler de Fiat bayilerde şuan sıra bekliyor sıfır araç alıp uğraşmamak için.