Galax 5070ti vs sapphire nitro+ 9070xt ( Anket )

Siz hangisini tercih ederdiniz ? (bütçe daha fazla arttırmadan )

• Oy kullanan toplam üye
    36
  • Anket kapatıldı .
2 adet RX 6700XT Pulse, 1 adet 7800XT Pure kullandım, tüm kartlarda CW vardı, ama almamak için büyük bir sorun mu kişiden kişiye değişebilir, Nitro Plus modelinde de çok fazla CW konusu var Reddit üzerinde, ses takıntısı olan birisini üzebilir.
Bende rx 590, rx 6600, 9060 xt, 9070 xt denemiş hatta değişim bile yaptırmış biri olarak bütün bu kartlar sapphire markaydı coil whine çıkmayan kart olmadı. Zotac marka rtx 4060 aldım bi onda yoktu. Ya benim bina tesisatı sorunlu ya sapphire sıkıntılı. Undervolt ile sesi kısmen azaltabiliyoruz.

Sistemim kullanım amacı ne ? ne yapacaksın ? ne edeceksin ? kart böyle seçilmez ki.
Sadece oyun ve gündelik kullanım.
Daha önce kullandıklarım ;
Gt1030
Rx6650xt
Rtx3060 12gb
Rtx3080 10gb

9070 xt al geç 30 k'ya. yarın yine düşer belki.

Kesinlikle sapphire önermiyorum alıyorsanda başka marka al coil whine garantili kart almamak adına.
Alacağın üst seviye kartların %99'unda yoğun coil whine olur zaten. Coil whine önlemek çoğu zaman lobilerde fpsyi sabitlemekle bitiyor. pulse 7800xt kullanıyorum 300 fps leri geçmediğim sürece öyle bir sorunum yok.

başlıktaki galax 5070ti stoğu tükendi ; 9070XT alacağım kesinleşti gibi . Herkese teşekkürler . En ucuz 5070ti 6 taksit için 48.000 tl oldu .

sende olmaması %70 oranında çıkmadığı anlamına mı geliyor? 2 kez değişim yaptım forumda bir sürü konu var sapphire 9070 xt nitro serisi coil whine çıkma olasılığı en yüksek kartlardan biri kartta bir kere bobin sayısı aşırı fazla.

Başlık 'Sapphire RX 9070 XT Nitro+ Coil whine sorunu' https://forum.donanimarsivi.com/konu/sapphire-rx-9070-xt-nitro-coil-whine-sorunu.1130191/
Başlık 'Coil Whine ekran kartım kaynaklı mı?' https://forum.donanimarsivi.com/konu/coil-whine-ekran-kartim-kaynakli-mi.1171601/
Yorumlara bak inanılmaz düşük ezber yorumlar bunlar. Ben 9070xt nin alınmasını savunan birisi değilim. Fakat sana bir şey söylemek istiyorum kardeşim. Günümüzdeki ekran kartlarının %80i CW li geliyor. Bunun nvidia ya da amd olmasının bir farkı yok. Bende 5070Ti Vanguard var. Tepe bir modeldir. Cızır cızır CW li çalışıyor. Arkadaşımda Rog astral 5090 var. Felaket CW çıktı ekran kartında. Değişime gönderdi yenisi geldi yine CW var. En son umursamadan kullanmaya başladı. Zaten Oyunlarda coşuyor bu CW dediğiniz şey. Ondada kulaklık taktığımız için duymuyoruz. Tekrar diyorum 9070xt alınmasını destekleyen biri değilim fakat olayı CW den vurup alınmasın demek büyük yanlış. Günümüzde ekran kartları 300w+ enerji fazlasını çekiyor. Bu güçlere ulaşan elektronik bir aletin CW yapmama olasılığı çok düşük. Hatta çoğu firma artık CW yi iade bile almıyor. Bilginiz olsun. Bu konuda biraz aydınlanmanızı tavsiye ediyorum.

Geri