Hocam ben de aynı ürünü aldım bence dünkü 27k olan rtx 5070 modeline aradaki fark değerdi ancak taksit imkanı yok diye almadım. Bence bu fiyata amd harici pek seçenek yokBen bu kasımda indirimde 20k ya iki fanlısını aldım ama bu fiyat bandında ileriye dönük daha iyi bir ekran kartı var mı
Bütcem 20-25
Markası ve modeli:Msi shadow 2x
dün 26.999 a gaming gecesine özel 5070 verdiler kötü kaçırdınBen bu kasımda indirimde 20k ya iki fanlısını aldım ama bu fiyat bandında ileriye dönük daha iyi bir ekran kartı var mı
Bütcem 20-25
27ye her hafta pny 5070 düşüyor getireceği performans fiyat farkından fazla o paraya 5060ti alınmazBen bu kasımda indirimde 20k ya iki fanlısını aldım ama bu fiyat bandında ileriye dönük daha iyi bir ekran kartı var mı
Bütcem 20-25
Ben bunu peşin fiyatına 9 taksitle aldım eğer taksit imkanı yoksa alamam 5070Hocam ben de aynı ürünü aldım bence dünkü 27k olan rtx 5070 modeline aradaki fark değerdi ancak taksit imkanı yok diye almadım. Bence bu fiyata amd harici pek seçenek yok
İncehesapta maximum ve paraf karta yapıyordu Peşin fiyatına 3 taksit hocam ben o yüzden alamadım. 26 27k civarına rtx 5070 bulursanız taksit fırsatı varsa kaçırmayın derim. Ben rtx 5060ti 16gb modelini bugün kullanmaya başladım aşırı memnun kaldım.Ben bunu iade ediyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yılbaşına kadar 5070 kovalayacağım o zaman varmı başka öneriniz
Ben bunu peşin fiyatına 9 taksitle aldım eğer taksit imkanı yoksa alamam 5070
Hangi marka kullanıyorsunuz hocam forumlarda gezmekten yoruldum bi 9070xt mi dönsem yoksa 5070 mi alsam yada hepmi vazgeçsem diye düşünmeye başladımİncehesapta maximum ve paraf karta yapıyordu Peşin fiyatına 3 taksit hocam ben o yüzden alamadım. 26 27k civarına rtx 5070 bulursanız taksit fırsatı varsa kaçırmayın derim. Ben rtx 5060ti 16gb modelini bugün kullanmaya başladım aşırı memnun kaldım.
bu işin sonu yok be reis üstüne koydukça mantıklı olarak daha iyi kartlar ala biliyorsun kesin bir bütçe belirle kendine bunun üstüne katiyen çıkamam diyip ona göre ölçüp biçHangi marka kullanıyorsunuz hocam forumlarda gezmekten yoruldum bi 9070xt mi dönsem yoksa 5070 mi alsam yada hepmi vazgeçsem diye düşünmeye başladım![]()
Valla hocam deli olucam az kaldı yabu işin sonu yok be reis üstüne koydukça mantıklı olarak daha iyi kartlar ala biliyorsun kesin bir bütçe belirle kendine bunun üstüne katiyen çıkamam diyip ona göre ölçüp biç
bu arada aldığın 5060 ti 8gb değil demi
eyer aldığın fps değerleri seni tatmin ediyorsa kullan gitsinValla hocam deli olucam az kaldı ya
yok hocam 16gblık
Daha kasayı toplayamadımeyer aldığın fps değerleri seni tatmin ediyorsa kullan gitsin