Oha 2 hafta önce 3k fiyata satılıyorduKingston NV3 1TB PCI-Express 4.0 M.2 6000/4000 Mb/s SSD Bellek SNV3S/1000G almayı dusunuyorum sizce alması en mantıklı ssd bu mudur yoksa onerınız var mıdır tesekkürler?
Alıntıyı görüntüle
hacı bu paralar ne yaa lan ben Msi Spatium m480 pro 2tb aldım 4800e yaKingston NV3 1TB PCI-Express 4.0 M.2 6000/4000 Mb/s SSD Bellek SNV3S/1000G almayı dusunuyorum sizce alması en mantıklı ssd bu mudur yoksa onerınız var mıdır tesekkürler?
Alıntıyı görüntüle
evet oyleydı o sıra derslerden dolayı aklımdan cıktı alamamıstım suanda alayım dıyorum cunku fıyatlar devamlı artacak gıbı duruyor son gelısmelere gore.Oha 2 hafta önce 3k fiyata satılıyordu
peki win kurulumu ıcın neden onermedınız pek bılgım yoktaeğer windows kurup oyun oynıycaksan önermem
1 sene olmadı daha 90 sağlığı var ama exercia g2 aldım onun sağlığı laptopta 95 de hala
sadece oyun uygulama için alınabilir ama
dediğim gibi dram olmadığı için sağlığı daha hızlı gidiyoevet oyleydı o sıra derslerden dolayı aklımdan cıktı alamamıstım suanda alayım dıyorum cunku fıyatlar devamlı artacak gıbı duruyor son gelısmelere gore.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki win kurulumu ıcın neden onermedınız pek bılgım yokta
Bu dramlimiKupon filan bulup şunu 6300 tl civarına almak daha mantıklı geldi.
evetBu dramlimi
öneri için teşekkürler belki 2tb olanın fıyatına cıkamayabılırım ama 1 tb olanı olabılırbütçene buna çıkarsa bunu al 2gb dram var https://www.hepsiburada.com/kioxia-...pey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey
peşin fiyatına 6 taksit amazondada var