BENBİLGECANDEDE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 500
Arkadaşlar ben 2 ay önce falan derste bi şaka yaptım millet falan güldü baya tabi zirzopluktu gene olmaması lazım sonra millet dalgasını falanda yaptı baya ama tabi asla kimse bu dersin hocası olarak değil beni koridorda gördünde derste falanda hep o söylediğim şeyle seslendi tekrarladıkça tekrarladı hiç sesimi çıkarmadım en son bugün derste kitap kontrolünde sıra bana gelince gene öyle seslendi bende dayanamayıp hocam çok ayıp ediyorsunuz benim bir ismim var falan işte sen kimsin bana ayıp ediyorsun diyorsun tutanak falan tuttu yapmıycaksın ozaman sende falan dedim yüz defa tekrarladınız 2 ay oldu işte yaparım isterse 1 sene olsun sen o gün herkesi panik ettin şöyle böyle yani her insan hatada yapar sürekli ordan vurmak kırmak zorundamı torunu yaşında çocuk herkeste dedi haksızsın tabi saygısızsın başına gelmeyene hava hoş şöyle böyle çok bile az dedim dayandım bence dışarıda yapsa dedim lafların 10 katını söylerdim yaşına başına gram bakmazdım ama malum okul bi not peşindesin orda düşük kademedesin o hoca sen öğrencisin tutanak tuttu mesela o bi devamsızlık olacak falan filan sizin yorumunuz birazda dert dökme oldu