Yardım GİGABYTE 240 Hz 1 Ms MONİTÖR Alınır mı?

Bütçem kısıtlı max5-5.5 çıkar bu bütçeyle alınacak en mantıklı monitör bumudur varsa öneleriniz paylaşırmısınız bilginiz ile birlikte
Almamam gerekiyorsa sebebi nedir lütfen yardım

dostum selamlar aldınmı cıhazı bende sımdı sıparıs gectım . lenovo 320hz almıstım ama panel renk kalıtesı rezalet sevıyedeydı ıade ettım . bunu aldım suan arastırıken senın konuna denk geldım

dostum selamlar aldınmı cıhazı bende sımdı sıparıs gectım . lenovo 320hz almıstım ama panel renk kalıtesı rezalet sevıyedeydı ıade ettım . bunu aldım suan arastırıken senın konuna denk geldım
hocam merhaba ürünüden memnun musunuz neredeyse 1 hafta yakın olmuş

memnunum hocam ama sıyah ekranda gozuken 1 tane ölü pixel cıktı amazonda degısım yapmıyor ıade alıyorlar sadece orası sinir bozucu oldu ama umursamıyorum yapcak bısey yok sadece sıyah ekrandayken sol altta oda. bosverdım bana kart kampanyası ıle 4600 e geldı suan 5500 falan herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazonun degıısm yapmaması sinirimi bozdu ya
AMA

Monitör renkleri daha önce kullandıgım asus tuf lardan bir tık koyu gibi geldi bana renk ayarlarıyla bı sekılde ayar cekmeye calıstım ama oldugu kadar oldu artık . onun dısında 240hz ve cerceve neredeyse altta bıle yok dıyecek kadar az.

Geri