Elektro Gitar + Amfi Tavsiyesi toplam bütce 25k

smtkrrsln

80+
Reaksiyon skoru
145
Dostlar çok fazla seçenek var kendime uygun elektro gitarı nasıl seçeceğim bilmiyorum hem duman çalabileyim hem metallica çalabileyim gerektiği yerde ağır metal çalabileyim istiyorum ne önerirsiniz

HH manyetikli gitar seçmelisiniz hocam bende yeni başlayacağım rock metal çalmak için alacağım çift humbucker öneriyorlar rock için.

gitar olarak bilmiyorum da amfi olarak blackstar id core kesinlikle
Blackstardan daha iyileride var hocam şahsen blackstar yerine nux amfi alacağım 20w ve telefondan efekt yapabiliyorum 6.5k ya

Blackstardan daha iyileride var hocam şahsen blackstar yerine nux amfi alacağım 20w ve telefondan efekt yapabiliyorum 6.5k ya
bende nux mighty lite bt vardı telefondan efekt özellikleri vs. çok güzel ama tr de çoğu kişide blackstar id core 10 var özellikle yeni başlayanlarda arkadaşta yeni başlıyor herhangi bir sorun yaşadığında çok kolay çözüme ulaşabilir

bende nux mighty lite bt vardı telefondan efekt özellikleri vs. çok güzel ama tr de çoğu kişide blackstar id core 10 var özellikle yeni başlayanlarda arkadaşta yeni başlıyor herhangi bir sorun yaşadığında çok kolay çözüme ulaşabilir
elektro gitar olarak ne önerirsiniz

Geri