Blackstardan daha iyileride var hocam şahsen blackstar yerine nux amfi alacağım 20w ve telefondan efekt yapabiliyorum 6.5k yagitar olarak bilmiyorum da amfi olarak blackstar id core kesinlikle
bende nux mighty lite bt vardı telefondan efekt özellikleri vs. çok güzel ama tr de çoğu kişide blackstar id core 10 var özellikle yeni başlayanlarda arkadaşta yeni başlıyor herhangi bir sorun yaşadığında çok kolay çözüme ulaşabilirBlackstardan daha iyileride var hocam şahsen blackstar yerine nux amfi alacağım 20w ve telefondan efekt yapabiliyorum 6.5k ya
bende nux mighty lite bt vardı telefondan efekt özellikleri vs. çok güzel ama tr de çoğu kişide blackstar id core 10 var özellikle yeni başlayanlarda arkadaşta yeni başlıyor herhangi bir sorun yaşadığında çok kolay çözüme ulaşabilir
elektro gitar olarak ne önerirsinizBlackstardan daha iyileride var hocam şahsen blackstar yerine nux amfi alacağım 20w ve telefondan efekt yapabiliyorum 6.5k ya
15k bütçemle Jackson Js11 alacağım ben sizin bütçeniz hakkında bir yorum yapamayacağım bende çok bilmiyorum çünkü.elektro gitar olarak ne önerirsiniz