Gravebrush
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
konuştuğum kızın evine gidicem, flaş a atabileceğim, indirebileceğim barbie giydirmece oyunu varsa link olarak atabilirmisiniz
oyun oynamaya vakit kalmaz diye düşünüyorumkonuştuğum kızın evine gidicem, flaş a atabileceğim, indirebileceğim barbie giydirmece oyunu varsa link olarak atabilirmisiniz
sjdnnend olum nerden yuklicem bu oyunuBu nası bi kontent
int yok mağarada yaşıyorlarflusha atmaya gerek yok ki tarayıcıdan açın giydirin sıra sıra
mobil veri de mi yoksjdnnend olum nerden yuklicem bu oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
int yok mağarada yaşıyorlar
Yaşlar Kaç Hacı Bari Sims Oynayınkonuştuğum kızın evine gidicem, flaş a atabileceğim, indirebileceğim barbie giydirmece oyunu varsa link olarak atabilirmisiniz
KWKSNEMDMWMMQKSMD10 dakika barbie kalan dakikalarda birbirinizi giydirirsiniz artık.
17 de sims mantıklı gibi geldiYaşlar Kaç Hacı Bari Sims Oynayın
kiz istiyo aga bende cok hevesli deilim barbie giydirmeceye, dondurma yapma oyunu daha iyiSatranç tavla okey falan oynayın barbi giydirmece sarmaz gibime geldi, hem zeka geliştirir
ben 7 yaşındayken komşunun kızıyla kaçamak yapıp ateş ve su oynardım sonra onların internet şifresini çaldım bizim internetin kotası bitince onlarınkine geçiyordum olayı çakınca kız da gitti internette gitti siz de ateş ve su oynayabilirsiniz kısacasıkiz istiyo aga bende cok hevesli deilim barbie giydirmeceye, dondurma yapma oyunu daha iyi