Yks de gerçekten batırmak

Yapsaydın 1 senede zaten yapardin diyen elemana bakma boş yapıyor. Yks zeka işi değil zeki olan değil çok çalışan başarılı oluyor. Herkesin şartları yaşantısı aynı değil birsey olmaz sadece fazla zaman geçmeden düzenli çalışmak gerek. Matematik temelinde önemli bu arada çat pat bir temel ile 500k ya kadar gelirsin. Tamamen hayvan gibi çalışmaya bağlı ya kendini 250k ile sınırlama derece bile yapabilirsin

Boş yapma kral istese herkes yapar derslerim zaten iyiydi 1 senede yaşadığım şeyler yüzünden ders çalışmadım olmazsa babamın mesleğini yaparım
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar derler üslubun hoş deil kral bu sene 1 milyon yapmissin hemşirelik istiyorum diyorsun gerçekten isteseydin yapardin zaten birileri bu gerçeği suratına vurunca da böyle sinirleniyosun bana değil kendine kız bence

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar derler üslubun hoş deil kral bu sene 1 milyon yapmissin hemşirelik istiyorum diyorsun gerçekten isteseydin yapardin zaten birileri bu gerçeği suratına vurunca da böyle sinirleniyosun bana değil kendine kız bence
Dostum yapacağım ve buraya geri geleceğim

İnsanları yaşantısını bilmeden ön yargıda bulunmak çok saçma. YKS denen sınav 2-3 saatlik 2 oturumla saatte insanların becerisini ölçmeye çalışan bir sınav. Sınav senesinde yaşanan bir aksilik veya sınav anında yaşanan bir sorun bile sonucu ciddi şekilde etkiler. tabii ki herkes kendine dürüst olmalı bunu konu sahibi de okuyorsa ve seneye kalacaksa kendini sorgulasın ama 1 milyondan 250 bine çekmek cidden zor bir şey değil yapılamayacak bir şey değil.

İnsanları yaşantısını bilmeden ön yargıda bulunmak çok saçma. YKS denen sınav 2-3 saatlik 2 oturumla saatte insanların becerisini ölçmeye çalışan bir sınav. Sınav senesinde yaşanan bir aksilik veya sınav anında yaşanan bir sorun bile sonucu ciddi şekilde etkiler. tabii ki herkes kendine dürüst olmalı bunu konu sahibi de okuyorsa ve seneye kalacaksa kendini sorgulasın ama 1 milyondan 250 bine çekmek cidden zor bir şey değil yapılamayacak bir şey değil.
Teşekkürler zaten zor değil önemli olan oturup çalışmak

Dostum şuan 70 net tyt 25 net ayt yapiyorum iyiki kimseye kulak asmamışım oturup çalışmak herşeyin ilacı

Temelini nasıl attın, yardımcı olabilir misin?
Kanka fen için temel gerekmiyor aslında deneyerek yaptım çoğu şeyi ilk önce antremanlarla matematik ilk 2 kitabı bitir zaten artık çoğu şeyi kafadan çözücek hale geliyorsun sonra bıyıklıdan izliyprum matematiği öyle

Kanka fen için temel gerekmiyor aslında deneyerek yaptım çoğu şeyi ilk önce antremanlarla matematik ilk 2 kitabı bitir zaten artık çoğu şeyi kafadan çözücek hale geliyorsun sonra bıyıklıdan izliyprum matematiği öyle
Dostum Antremanlarla matematik vardı fakat YouTube'de doğru düzgün soru çözümü yok.Ben bir program hazırlamıştım kendime paylaşsam yorum yapabilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,813
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri