ARKADAŞLAR SSD FİYATLARININ DÜŞME İHTİMALİ VAR MI ?

PARAM ALTINDA HOCAM ALTININ YÜKSELMESİ FALAN BİRDE SSD FİYATLARININ BİRDEN DÜŞME İHTİMALİ OLUR MU ODA ÖNEMLİ
Olmaz. 4 ay altında bekleyen paranla yine alabilirsin muhtemelen. İyi ihtimalle sabit kalırlar sende birkaç yüz lira kâr edersin. Ama kriz derinleşirse hem beklediğinle kalırsın hem zarar edersin. Vaktin varsa yine de en azından bir indirim fırsatı bekleyebilirsin birkaç ay.

ARKADAŞLAR 2TB SSD ALACAKTIM 3 4 AY SONRA FİYATLAR BİR NEBZE DÜŞER Mİ BİRAZ BEKLEYEBİLİRİM SANKİ AZALIR GİBİ GELİYOR .
marka model vermicem ama güvendiğim 1 ssdyi yıllardır sürekli alıyorum. 2 yıl önce 1900e aldım, 1 yıl önce 2500 aldım, bu kasımda 2800e aldım, şuan 4500tl. düşermi gerisini sen düşün.

Ram fiyatları balonlaştı ama SSD fiyatları halen dengeli bence artış devam edecek SSD tarafında iyi bir kampanya görürseniz mutkala değerlendirin

Ben beklemeni tavsiye ederim hızlı hareket etme pandemıdede noldu bi anda ekran kartları uçtu 10 katına çıktı millet dedi yok alın daha düşmicek cart curt,bi süre sonra fiyatlar geri aynı seviyesine geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bu arada ben ram fiyatlarını soruyorsun sanmıştım,ssd fiyatları zaten normalin bi tık üstünde ,düşene kadar enflasyonla zaten normal fiyatı şuanki fiyatıne gelebilir.

Geri