ben şahsen hiç düşen bir şey görmedim bu ülkede en mantıklısı almak oluyor genelde ama normal şartlarda 2026 nın 2. çeyreğinde düşüşe geçmesi lazımARKADAŞLAR 2TB SSD ALACAKTIM 3 4 AY SONRA FİYATLAR BİR NEBZE DÜŞER Mİ BİRAZ BEKLEYEBİLİRİM SANKİ AZALIR GİBİ GELİYOR .
BEKLEMEYİ TERCİH ETSEM NASIL OLUR ŞUANDA SANKİ OLMASI GEREKENDEN FAZLA ZAM KOYDULAR GİBİben şahsen hiç düşen bir şey görmedim bu ülkede en mantıklısı almak oluyor genelde ama normal şartlarda 2026 nın 2. çeyreğinde düşüşe geçmesi lazım
PARAM ALTINDA HOCAM ALTININ YÜKSELMESİ FALAN BİRDE SSD FİYATLARININ BİRDEN DÜŞME İHTİMALİ OLUR MU ODA ÖNEMLİ500 lira az veririm diye 4 ay mı bekleyeceksin?
umarım fiyatlar düşer ne diyim. yoksa 1 tb dan devamHadi birlikte bekleyelim. Ama kötü bir sürpriz ile karşılaşabiliriz.
ocakta zam gelmeden al ne alıcaksanARKADAŞLAR 2TB SSD ALACAKTIM 3 4 AY SONRA FİYATLAR BİR NEBZE DÜŞER Mİ BİRAZ BEKLEYEBİLİRİM SANKİ AZALIR GİBİ GELİYOR .
sata almak nasıl olur hocamocakta zam gelmeden al ne alıcaksan
m2 takıcak yerin varsa m2 almak daha iyi olur hız konusundan yer yoksa sata al oda iyidir ama m2 takıcak yerin varsa m2 alsata almak nasıl olur hocam
hocam var yer var da fiyat sıkıntı yapıyor fiyatların birden düşme ihtimali olur mu onu kestiremiyorumm2 takıcak yerin varsa m2 almak daha iyi olur hız konusundan yer yoksa sata al oda iyidir ama m2 takıcak yerin varsa m2 al
fiyatlar düşmez tam tersine yükselir senin bütcen m2 elverişli değilse sata al oda hızlıhocam var yer var da fiyat sıkıntı yapıyor fiyatların birden düşme ihtimali olur mu onu kestiremiyorum