Abdullah Abinin paylaştığı sistemi aldım

Su zamanda vatan indirimleri kaçırdım ama 2. Yi yakaladığım için mutluyum en azından bu da herhalde son indirimler olur. Umarım herkes mutlu ayrılır

Hayırlı olsun hocam.Hangisinden almıstınız
Elite S7 almıştım. 10 mu 12 mi taksit olmadı ama 3 taksit oldu kart nedeniyle mutluyum. Tek sorun(belki sorun demek yanlış bilmiyorum) bazı parçalar farklı gelebiliyor ram ssd anakart gibi ama aynı seviyede veriyor.asus yerine biostar geldi( aklımda biostar vardi bütçe nedeniyle) bunu saticiya sorunca söylüyorlarmis. Onun dışında sorun yok. 53k ya almis olmak rtx 5070 bence güzel bir şey. İade hakkı vardır parçalar beğenilmez ise ben gerek duymadım.

5070 ve 5060ti ekran kartlarının markalarını yazabilecek var mı ürünler bittiğinden sayfa açılmıyo karşılaştırmak için bakıcaktım
5070 li sistemin özellikleri böyle

Ekler

• 20316.webp
    20316.webp
    18.7 KB · Hit: 71
Böyle hazır sistemlerde parçalar baya kalitesiz oluyor.

22 ekimde aynı sistemi 52.700 tl ye 9 taksit olarak aldım bende stok soğutmayı değiştim sadece sıkıntısız kullanıyorum memnunum.

Ben hem hikayeki hemde fps oyunları oynayacağım için bunu düşünüyorum ama başka insanlarında yorumlaması lazım https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1084049361.html
hocam bunu alacaksan bekle derim aoc yeni monitör tanıttı 420hz tr satış fiyatı 13k olarak belirlendi fakat daha stoklara sadece ittopya üzerinden 15k ile girdi diğer sitelerde stoklara girmeye başlayınca normal satış fiyatı 13kya gelecektir bekle ve aynı fiyata 120hz daha fazla almanı öneririm
AOC 25G4KUR 24.5

hocam bunu alacaksan bekle derim aoc yeni monitör tanıttı 420hz tr satış fiyatı 13k olarak belirlendi fakat daha stoklara sadece ittopya üzerinden 15k ile girdi diğer sitelerde stoklara girmeye başlayınca normal satış fiyatı 13kya gelecektir bekle ve aynı fiyata 120hz daha fazla almanı öneririm
AOC 25G4KUR 24.5
attığın 420 hz monitör 1080p, 300hz olan 2k çözünürlük arada büyük fark var

AOC 25G4KUR 24.5
Bu model 2k değil ama ben 24 inç 2k monitör arıyorum kriter olarak

Geri