xFxem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 591
Abdullah bi ram fırsatı lazım 2025dan ddr5ramsiz cıkmayalım fiyatlar 2x oldu bi el atbana mı dedin![]()
Abdullah bi ram fırsatı lazım 2025dan ddr5ramsiz cıkmayalım fiyatlar 2x oldu bi el atbana mı dedin![]()
adam kaç gün instadan paylaştı kendini yırttı alın alın diye üzdü yani o kadar paylaştı bir de 10 taksitli sistem sattı adamlarönemli olan daha uyguna yapmak değil abi taksitle yap 5070ti sistem direk alalım nakit kim kaybetmişte biz bulalım
AMD Ryzen 5 7500F Anakart: Biostar B650MTBellek: 2 Adet KINGSMAN GAMING BLACK 16GB 6000MHz CL38 DDR5 Ekran Kartı: Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB 192Bit GDDR7Depolama: WD 1TB Green Sn3000 m2.nvme SSD Disk WDS100T4G0E Kasa ve Güç Kaynağı : XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa SiyahSoğutucu: FSP NC3 120mm Siyah ARGB Kule Tipi SoğutucuWiFi USB Adaptör Bu sistemi 53k ya aldım 10 taksitAldığın bütün parçaları bi yazar mısın kardeşim rica etsem? Tam bi kıyaslayalım
Dostum almak istediğimiz şeyler farklı ne demek istediğimi tekrar oku anlarsınadam kaç gün instadan paylaştı kendini yırttı alın alın diye üzdü yani o kadar paylaştı bir de 10 taksitli sistem sattı adamlar
AMD Ryzen 5 7500F Anakart: Biostar B650MTBellek: 2 Adet KINGSMAN GAMING BLACK 16GB 6000MHz CL38 DDR5 Ekran Kartı: Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB 192Bit GDDR7Depolama: WD 1TB Green Sn3000 m2.nvme SSD Disk WDS100T4G0E Kasa ve Güç Kaynağı : XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa SiyahSoğutucu: FSP NC3 120mm Siyah ARGB Kule Tipi SoğutucuWiFi USB Adaptör Bu sistemi 53k ya aldım 10 taksit
Dostum direkt chatgptye attım, ssleri bırakıyorum. Özetle: senin aldığın makinenin parçaları ile bu arkadaşın çıktığı parçalar arasında uçurum var. seninkilerde biostar, palit, xpg vs kullanılırken burada gigabyte msi kullanılıyor. yani kalite farkı var orası net. gpt diyorki seninkinin maliyeti 51-54k tl arasında, bu parçalı sistemin maliyeti 65k tl. yani o yüzden pahalı sistem diyoruz ama elma elma karşılaştırmıyor kimse benim gördüğüm kadarıyla, abdullah reis bile.adam kaç gün instadan paylaştı kendini yırttı alın alın diye üzdü yani o kadar paylaştı bir de 10 taksitli sistem sattı adamlar
AMD Ryzen 5 7500F Anakart: Biostar B650MTBellek: 2 Adet KINGSMAN GAMING BLACK 16GB 6000MHz CL38 DDR5 Ekran Kartı: Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB 192Bit GDDR7Depolama: WD 1TB Green Sn3000 m2.nvme SSD Disk WDS100T4G0E Kasa ve Güç Kaynağı : XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa SiyahSoğutucu: FSP NC3 120mm Siyah ARGB Kule Tipi SoğutucuWiFi USB Adaptör Bu sistemi 53k ya aldım 10 taksit
bende gördüm o zaman alamamıştım yapmasıyla alakalı bir sıkıntım yok zaten dediğim gibi benim şuan kullandığım pc de abdullah abinin yaptığı sistem. Sitem ettiğim şey kasım ayında herkes kampanya kampanya diye çıkış yaptı ama taksit yok taksitsiz kimin gücü yetiyor bu kadar paralara bundan bahsediyorumben bunu aldım o gün 5080li ve 5070ti lı sistem de vardı ama ram belki istediğiniz şekilde değildir ben yine abdullahın paylaştığı indirimli ramlerden aldım beğenmezsem onlarla değiştireceğim. Bence yine yapar sanki öyle bi paylaşım gördüm. Ama paylaştı yani adam![]()
evet haklısın taksitsiz çok zor ben 10 taksit olmasaydı parça parça toplayacaktım başka yol yokbende gördüm o zaman alamamıştım yapmasıyla alakalı bir sıkıntım yok zaten dediğim gibi benim şuan kullandığım pc de abdullah abinin yaptığı sistem. Sitem ettiğim şey kasım ayında herkes kampanya kampanya diye çıkış yaptı ama taksit yok taksitsiz kimin gücü yetiyor bu kadar paralara bundan bahsediyorum
Bu arada adam paylaşıyor da sevabına paylaşmıyor. Parasını alıyor reklamını alıyor tabii ki de sürekli paylaşacak. Ben de sponsorluk alsam duvarlara bile yazarım alın kaçırmayın diyeram 2x16 6000mhz ai geçmişten alıyor galiba fiyatları 8700tl ye 2x16 6000mhz ram günümüzde yoktur bence 14e filan anca çözer. Palit ve biostar dandik markalar değiller yanlış bir önyargı dostum. Yanlış anlama senin paylaştığın gönderiye bir lafım yok olay abdullahın zaten kasım indirimlerinde sürekli sistem paylaşmıştı onu söyledim ben. Sıcak fırsatları zaten o günün şartlarına göre değerlendirmek lazım yoksa bu sistem bir ay önce 45e vardı ben alamamıştım. Abdullahın sürekli paylaşmasına rağmen 3 kere indirimi kaçırdım stoklar bitti youtubeda paylaştığı sistem olsun gamegaraj tavsiyeleri olsun sonuncuda alabildim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet haklısın taksitsiz çok zor ben 10 taksit olmasaydı parça parça toplayacaktım başka yol yok