7800xt nitro+ sürekli çöküyor

10dk furmarkta sorunsuz çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha öncede formatsiz çok ekran kartı değiştirdim ama sorun çıkartmadı
O zaman dediğim gibi abi biraz raştırırsan forumlardan birinde bunun düzeltmenin yolunu pylaşmıştı biri ben tesadüfen bulmuştum ama denemedim fakat yazdıkları mantıklıydı. Durum windowsun kurduğu driverler ile çakışma durumu .

Sadece ekran kartindan kaynaklandigi ne malum.Bilgisayar Donanimini bir listele istersen? yada PC iceriginin Fotografini cek buraya bir yükle?Kablolar dogru takilimi?islemci GPU Isi verileri ne?Sistem ayarlarinda durumlara bak Hardwaresorunu kodu veriyormu? GPU Z indir ac bir degerleri oku Sensor bilgileri vs vs ? SSD yada HDD CrystalDiskinfo Programini indir yoksa onlarinda degerlerine bir göz at yada Fotografini cek buraya yükle ki yardim edilebilinsin bana göre tabi..

Sadece ekran kartindan kaynaklandigi ne malum.Bilgisayar Donanimini bir listele istersen? yada PC iceriginin Fotografini cek buraya bir yükle?Kablolar dogru takilimi?islemci GPU Isi verileri ne?Sistem ayarlarinda durumlara bak Hardwaresorunu kodu veriyormu? GPU Z indir ac bir degerleri oku Sensor bilgileri vs vs ? SSD yada HDD CrystalDiskinfo Programini indir yoksa onlarinda degerlerine bir göz at yada Fotografini cek buraya yükle ki yardim edilebilinsin bana göre tabi..
9700x
B650 tomahawk
Xpg Lancer 2x16 6000mhz cl40
Kioxia g3 plus 1tb
Genel olarak sistem böyle. Evde kardeşimin kullandığı 1050ti var. Onu taktigimda sorunsuz kullanıyorum. Ama 7800xt ile AMD hata sayfası çıkıyor. Ekran kartı 65 derece civarı çalışıyor furmark 2kda. SSD sağlığı geçen ay baktığımda 100du. 1 ayda düşeceğini sanmıyorum. Occt ile bütün sistemi yüke soktum ama herhangi bir sorun olmadı. Eski sistemde de aynı PSU vardı 3080 rog kullandım 372w çekiyordu sorun yaşamadım. 7800xt 275w civarı çekiyor. Psuda sorun olduğunu düşünmüyorum. Expo kapattım sorun hala var. Ramde de sorun yok bence. İşlemci gayet stabil çalışıyor sıcaklıklar falan normal

Hocam acıklamaya da yazarsın yani :D bazen oyunlarda çökme olabiliyor diye
Satıcı ile konuşuyorum zaten güvenilir birinden aldım. Sadece furmark testi yapmış sorun yoktu diyor. Bende de furmarktta sorun yok zaten. Sorunlu kartı da aldığım paraya satamam herhalde niye zarar edeyim durduk yere 😄

Geri