Öneri 2.el PNY RTX 4070Ti White bu fiyat alınır mı ve Ekran kartı ne önerirsiniz ?

AMD daha önce kullanmadım fakat 9070 xt pure ye sıcak bakıyordum ama yorumlar kafa karıştırdı , 5070 düşünüyorum beyaz model bulamıyorum
Bu aralar renk ya da model cok seçmek mümkün değil indirime gireni alıp çıkmak lazım.
Pc yi sadece oyun için kullanıyorsanız amd düşünebilir.

işte sorun şu siz arkadaşı anlamadınız beyaz kart istiyor en ucuz 5070 alayımda kasaya takayım demiyor kasası beyaz ve beyaz kart istiyor
IMG_9869.webp

O zaman konunun içeriğinde onu belirtecek. 2. 3. sayfalara yazarsa kimse görmez

aslında hocam durum şu 0 dan sistem topladım beyaz şekilde en son ekran kartını bıraktım amacım yeni nesil beklemekti 5000 serisini es gecicektim şahsen parasını hak ettiğini düşünmüyorum ama şu krizler o bu şu derken bilemiyorum

Alıntıyı görüntüle
Sıvı soğutmanin vida yerlerini kapatsana kral. Gözüme batti soyliim dedim

Sıvı soğutmanin vida yerlerini kapatsana kral. Gözüme batti soyliim dedim
eyv yeni fanlar sipariş ettim gelsin komple bi elden gecicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınmaz 4070 süper bak
evet hocam arıyorum onuda şu zamanda ekran kartı bulmak zorlaştı birde beyaz olması .

1765374390100.webp

Piyasa çok iyi :ROFLMAO:

eyv yeni fanlar sipariş ettim gelsin komple bi elden gecicem

evet hocam arıyorum onuda şu zamanda ekran kartı bulmak zorlaştı birde beyaz olması .
kasanız beyaz ise bir şey diyemem ama 4070ti düz modeli nvdia tarafındna üretilen en kötü model oldugu için hiç tutmadı satılması çok zor yarin bir gün satmak istersen satamazsınız tutmadı çünkü

kasanız beyaz ise bir şey diyemem ama 4070ti düz modeli nvdia tarafındna üretilen en kötü model oldugu için hiç tutmadı satılması çok zor yarin bir gün satmak istersen satamazsınız tutmadı çünkü
Bilmem iyi oldu Teşşekürler

aslında hocam durum şu 0 dan sistem topladım beyaz şekilde en son ekran kartını bıraktım amacım yeni nesil beklemekti 5000 serisini es gecicektim şahsen parasını hak ettiğini düşünmüyorum ama şu krizler o bu şu derken bilemiyorum

Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun hocama . bende nasıpse ıslemcı anakart ve ram upgrade ı yaptım ama suankı bulundugun mentale gırmedım . nedenı basıttı ıhtıyacım yoktu. bence sende de aynı durum var evet ıhtyacın yok ama o mentalde oldugun ıcın kendını ona muhtacmıssın gıbı hıssedıyor olabılırsın. bence kendı kullanım senaryonda isteklerini goruyor halen daha sorun cıkartmıyorsa ekran kartı ıcın yapacagın masrafı altın alıp kenara koy yenı nesıller ııcn daha karlı bır hamle yapmıs olursun

Beyaz rx9070 veya 5070 bak biraz üstü fiyata bulursun

hayırlı olsun hocama . bende nasıpse ıslemcı anakart ve ram upgrade ı yaptım ama suankı bulundugun mentale gırmedım . nedenı basıttı ıhtıyacım yoktu. bence sende de aynı durum var evet ıhtyacın yok ama o mentalde oldugun ıcın kendını ona muhtacmıssın gıbı hıssedıyor olabılırsın. bence kendı kullanım senaryonda isteklerini goruyor halen daha sorun cıkartmıyorsa ekran kartı ıcın yapacagın masrafı altın alıp kenara koy yenı nesıller ııcn daha karlı bır hamle yapmıs olursun
bu mentale girme sebebim ekonomi ve enflasyon her şey fiyatı her geçen gün artıyo insan genel olarak biran önce almak istiyor Ekran kartı bütçesini yaz ortalarında altına yatırmıştım o yüzden bekleme konusunda daha rahatım ama ay çıkmadan 6-9 taksit ekran kartı alıp enflasyona yedirmekde mantıklı geliyo

Geri